10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalÎnlocuire la Universitatea Craiova: iese Laszlo Balint şi intră Mirel Rădoi!

Înlocuire la Universitatea Craiova: iese Laszlo Balint şi intră Mirel Rădoi!

Parcursul slab din acest început de campionat l-a determinat pe acţionatul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, să regândească strategia, pentru ca sezonul să nu fie compromis. Cum jocul alb-albaştrilor sub comanda lui Laszlo Balint a lăsat de dorit şi nici nu se întrevedeau perspective, conducătorii Ştiinţei au decis să-l înlocuiască pe braşovean. „Încercarea“ făcută în vară la sugestia preşedintelui executiv Marian Copilu a fost şi costisitoare, oltenii urmând să-i achite lui Balint pentru reziliere 50.000 de euro.

„Universitatea Craiova și domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăți în jurul orei 17.00. Forza Știința!“, se arată într-un comunicat al oltenilor.

Antrenorul Laszlo Balint (43 de ani) a fost instalat în 13 iunie la conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova. El l-a înlocuit în funcţie pe tehnicianul Laurenţiu Reghecampf. Balint a condus echipa în patru meciuri din Superligă (o victorie, două egaluri şi un eşec) şi în trei din preliminariile Europa Conference League (o victorie, un egal, un eşec).

Vine Mirel Rădoi!

Locul lui Laszlo Balint va fi luat de Mirel Rădoi, fostul selecţioner al României. Acesta va încasa un salariu de 15.000 de euro şi va primi şi bonusuri de performanţă. El şi-ar începe munca la Universitatea Craiova chiar de astăzi, la antrenamentul programat de la ora 18.00. Rădoi va semna un contract valabil pe 2 ani şi va debuta pe banca Ştiinţei în meciul contra Zoryei Luhansk. Disputa cu ucrainenii va avea loc joi, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“ şi va conta pentru manşa secundă a turului 3 preliminar din Conference League.

Citeşte şi: Superliga | Alex Mateiu s-a impus în echipa etapei a 4-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS