13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSpectacol garantat! „U“ Craiova va avea toată Peluza Nord la meciul cu FCU

Spectacol garantat! „U“ Craiova va avea toată Peluza Nord la meciul cu FCU

Oficialii cluburilor FCU și Universitatea Craiova au convenit să nu priveze suporterii din Bănie de spectacol pe „viu“. Astfel, fanii celor două formații își pot urmări într-un număr mare favoriții la derbiul de duminică, de la ora 21.30, din etapa 4 a Superligii.

6.000 de bilete pentru Universitatea Craiova

Astfel, Universitatea Craiova va beneficia de 6000 de bilete, fanii Științei urmând să stea în Peluza Nord.

„Stadionul ’Ion Oblemenco’ este casa Științei și Peluza Nord este sufletul casei noastre. 6.000 de bilete sunt disponibile pentru suporterii noștri la meciul cu FCU! Biletele în Peluza Nord Craiova vor putea fi achiziționate exclusiv de către abonații noștri până vineri, ora 21.30. Ele se vor regăsi în vânzare la magazinul oficial din Electroputere Mall, magazinul mobil din Piața ’Mihai Viteazul’, la casele de bilete din fața Sălii Polivalente, sau prin intermediul Peluzei Nord Craiova. Tichetele vor putea fi achiziționate începând de mâine, 2 august, ora 12.00, iar prețul unui bilet este de 10 RON. 6000 de suporteri vor încuraja Știința din Peluza Nord, sufletul casei noastre“, se arată într-un comunicat al Universității Craiova.

FCU: „Iubitorii de fotbal nu au nicio restricție“

La rândul său, FCU Craiova a emis un comunicat în care a anunțat prețul biletelor pentru cei care vor să vadă derbiul Băniei din altă zonă a stadionului în afară de Peluza Nord.

FCU 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu CSU, din data de 7 august, ora 21.30. Acestea pot fi achiziționate online, de pe Eventim, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete.

Prețurile biletelor sunt următoarele: VIP: 80 RON, Tribuna I: 30 RON, Tribuna II: 20 RON, Peluza Sud: 10 RON, Peluza Nord: 10 RON.
Programul magazinului clubului: 1-5 august, între orele 9-18; 6 august, între orele 10-14; 7 august, între orele 9-21.30.
Programul casei de bilete: 1-5 august, între orele 12-18; 6 august, între orele 10-17; 7 august, între orele 10-21.30.
De asemenea, prețul unei loje pe meci este de 2000 RON, iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

Persoanele interesate de achiziția biletelor în Peluza Nord sunt rugate să ia legătura cu clubul oaspete.

Iubitorii de fotbal nu au nicio restricție în ceea ce privește achiziționarea de bilete pentru această partidă“, se precizează în comunicatul clubului FCU.

Suporterii vor beneficia, probabil, de același „tratament“ și la meciul retur.

Citește și: FRF a stabilit patru amicale României U20, care nu are selecţioner

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS