11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFRF a stabilit patru amicale României U20, care nu are selecţioner

FRF a stabilit patru amicale României U20, care nu are selecţioner

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a stabilit patru meciuri de pregătire, cu Cehia, Germania, Italia şi Polonia, până la finalul anului, pentru echipa naţională U20 a României. Interesant este că mai marii forului nu au numit încă un selecţioner, după plecarea lui Bogdan Lobonţ.

Meciurile fac parte din turneul amical ce reuneşte 8 selecţionate U20 de pe continent: România, Cehia, Germania, Italia, Polonia, Norvegia, Anglia, Portugalia.

Primul meci al selecţionate Under-20 a României va avea loc pe 22 septembrie, în deplasare, cu Cehia. Vor urma apoi trei meciuri acasă: pe 26 septembrie cu Germania, pe 17 noiembrie cu Italia şi pe 21 noiembrie cu Polonia. Partida cu Germania se va disputa la Arad, pe Arena „Francisc Neumann“, ora de start urmând a fi anunţată ulterior.

Naţionala U20 a României a fost înfiinţată în urma deciziei Comitetului Executiv din noiembrie 2020, din dorinţa de a oferi continuitate tinerelor generaţii. România este singura ţară din Europa de Est cu o selecţionată la acest nivel de vârstă.

Citeşte şi: Sorin Cârțu: „Jucătorii cu experiență trebuie să-și pună amprenta în teren“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS