21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRaphinha a făcut diferența în amicalul Barcelona - Real Madrid. Vezi video!

Raphinha a făcut diferența în amicalul Barcelona – Real Madrid. Vezi video!

-

FC Barcelona a câștigat un nou episod din El Clasico contra lui Real Madrid, scor 1-0, în amicalul organizat duminică în Las Vegas. Unicul gol al partidei a fost marcat de Raphinha, fotbalist transferat recent de catalani, cu o execuție de excepție. În minutul 27, fostul jucător al celor de la Leeds a profitat de o pasă greșită a lui Militao și a șutat sub transversală din afara careului.

Robert Lewandowski a debutat și el în tricoul catalanilor. Lewa a fost schimbat de Aubameyang în minutul 46.

Courtois a avut nu mai puțin de patru parade salvatoare în ultimele minute al partidei, când scorul putea căpăta proporții ca urmare a ocaziilor catalanilor, informează Hotnews.

Real Madrid: Courtois – Vasquez, Militao, Rudiger, Alaba – Valverde, Tchouameni, Camavinga – Rodrygo, Hazard, Vinicius. Pe parcurs au mai intrat: Nacho, Modric, Kroos, Casemiro, Ceballos, F. Mendy, Asensio, M. Diaz.

Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Christensen, E. Garcia, Alba – Gavi, Busquets, Pedri – Raphinha, Lewandowski, Ansu Fati. Au mai intrat: A. Balde, Pique, S. Roberto, Kessie, Dembele, Nico, de Jong, Aubameyang, Dest, Depay, Inaki Pena.

Citește și: „U” Cluj – „U” Craiova / Laszlo Balint şi Ivan Martic au prefaţat meciul cu „şepcile roşii”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:59

Costel Gîlcă și Alex Crețu au prefațat meciul Farul...

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc luni, de...

ȘTIRI GdS