16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMirel Rădoi: „Voi vedea dacă voi fi sunat și care vor fi discuțiile“

Mirel Rădoi: „Voi vedea dacă voi fi sunat și care vor fi discuțiile“

Deși părea doar o chestiune de timp până când să semneze cu Universitatea Craiova, Mirel Rădoi a rămas pe locul 2. Finanțatorul Științei, Mihai Rotaru, l-a ales pe brașoveanul Laszlo Balint să ocupe postul lui Laurențiu Reghecampf, fapt care a stârnit multă supărare în Bănie. Anunțul va fi făcut încursul acestei zile, pentru că Balint va conduce primul antrenamentîn această seară. Oricum, decizia omului de afaceri a surprins pe toată lumea. Ea ar putea fi explicată chiar de declarația oferită de Mirel Rădoi după meciul de retragere al lui Adrian Mutu, organizat duminică seară, la Cluj.

„L-am refuzat pe Rotaru de patru – cinci ori!“

Mirel Rădoi a recunoscut că a fost ofertat de Mihai Rotaru în mai multe rânduri. În schimb, acum, de când este liber de contract după plecarea de la echipa națională, n-ar mai fi fost contactat de acționarul Universității Craiova.

„Nu știam (de demiterea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova – n.r.) și nici nu aș fi vrut să discut de o echipă atât timp cât are antrenor. Sunt «prezent» la această echipă în ultimii trei – patru ani. Până la urmă, poate va ieși, nu? Deocamdată nu știu. Dacă un club îmi poate îndeplini condițiile, sigur, sunt deschis la orice propunere“, a declarat Rădoi, la Sport.ro.

„Au fost anumite discuții acum mulți ani. L-am refuzat pe domnul Rotaru de patru – cinci ori, în diferite poziții: de două ori ca antrenor, apoi ca director de Academie, director sportiv, dar acum nu“, a completat tehnicianul oltean.

Acesta ar putea fi și motivul pentru care Mihai Rotaru l-ar fi pus în plan secund pe Mirel Rădoi.

„Avem un copil și nu știm?“

Fostul selecționer spune că a primit multe mesaje de felicitare din partea apropiaților, care îl vedeau deja succesorul lui Reghecampf la Craiova.

„Problema e să nu fiu ca în bancul ăla – știe tot satul, numai cine trebuie nu știe. Toată lumea m-a felicitat. La un moment dat, îi ziceam soției: ‘Avem un copil și nu știm?’. Toată lumea îmi trimite felicitări, iar eu nu știu absolut nimic. Da, în zilele astea am primit felicitări și nu știam. Chiar m-am uitat în calendar, nu e ziua de nume, ce sărbătorim? Nu știu lucrul ăsta. Voi vedea dacă voi fi sunat și care vor fi discuțiile. Pentru mine, negocierile, indiferent de club, vor fi foarte scurte și foarte rapide. Am niște condiții. Dacă cluburile vor accepta, vom merge mai departe. N-aș vrea să vorbesc acum. În ultimii 3-4 ani, tot am fost numit la această echipă, așa că nu știu ce va fi în continuare, vom vedea“, a declarat Mirel Rădoi, la PRO TV.

Mirel Rădoi a pregătit în scurta sa carieră de antrenor pe FCSB (2015), România U21 (2018-2019) și prima reprezentativă a României (2019-2021).

Citește și: Laszlo Balint, favorit să o preia pe Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS