5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Elitelor U17 / Universitatea Craiova este pregătită să dea cu „şepcile“ de pământ

Liga Elitelor U17 / Universitatea Craiova este pregătită să dea cu „şepcile“ de pământ

-

Echipa de juniori sub 17 ani a clubului Universitatea Craiova va susţine sâmbătă (28 mai), de la ora 13.00, la Tunari, finala campionatului de la Liga Elitelor U17. Oponentă îi va fi echipa similară a Universităţii Cluj, formaţie care a încheiat aceeaşi serie, dar şi play-off-ul, pe primul loc.

În meciurile directe, Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 în Ardeal în faţa Ştiinţei în singurul joc din campionatul regular. În play-off, în tur a fost 3-2 pentru „leuţi“ lui Ştefan Florescu, în Bănie, şi 1-1, în retur, la Cluj.

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova U17, Ştefan Florescu, este încrezător în forţa grupului său şi speră să „îmbunătăţească“ şi el vitrina cu trofee a Centrului de Copii şi Juniori a Ştiinţei. VEZI INTERVIUL VIDEO!

În cazul unui succes, pentru Universitatea Craiova ar fi cel de-al doilea titlu de campioană, după cel reuşit de juniorii sub 16 ani, pregătiţi de Bogdan Budescu. De asemenea, Ştiinţa a mai obţinut şi un loc 3 pe ţară la Liga Elitelor U15.

Finala Ligii Elitelor U17, de la Tunari, va fi arbitrată de Vasile Buzea (Buftea), ajutat la cele două linii de Petruţa Iugulescu (Buftea), respectiv Mihaela Țepușă (Buzău). Rezervă va fi Andreea Ene (Bucureşti), iar observator din partea FRF a fost numit Iulian Radu (Bucureşti).

În finala mică, programată tot sâmbătă, dar de la ora 10.00, se vor întâlni ACS Sport Team Bucureşti şi Farul Constanţa.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Botoşani / Reghecampf şi Gustavo nu concep eşecul (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Petrolul – FCU 1-0 | Joc modest, rezultat normal....

FCU Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS