19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - Botoşani / Reghecampf şi Gustavo nu concep eşecul (VIDEO)

„U“ Craiova – Botoşani / Reghecampf şi Gustavo nu concep eşecul (VIDEO)

-

Universitatea Craiova o va întâlni vineri, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FC Botoșani, în barajul de participare în Europa Conference League.

Antrenorul grupării din Bănie, Laurenţiu Reghecampf, a afirmat echipa sa este pregătită din toate punctele de vedere ca să câştige această confruntare ce nu ar fi trebuit să se dispute. Tehnicianul a punctat că i se pare ilogic ca ocupata locului 3 să susţină un baraj cu echipa de pe locul 8 pentru participarea în cupele europene. Reghe este însă convins că valoarea îşi va spune cuvântul şi Universitatea Craiova va ieşi în aplauzele publicului său, căruia îi solicită susţinerea.

„Mi-e greu să vorbesc despre acest meci şi despre această alegere-regulament care există în momentul de faţă. Dar asta este, ne supunem şi încercăm să jucăm meciul de mâine seară (vineri – n.r.) în aşa fel încât să ne câştigăm dreptul de a juca în Conference League, cu toate că nu înţeleg sensul.

Va fi un meci dificil. Sunt sigur că cei de la Botoşani vor veni foarte motivaţi şi este normal, pentru că este o şansă mare pentru o echipă care nu a reuşit să se califice în play-off să aibă ocazia să joace un asemenea meci.

Într-adevăr, cam toţi jucătorii care nu reuşesc să se impună aici şi pleacă de la Craiova e normal să aibă o motivaţie în plus. Îşi doresc să facă mult mai mult pe teren, să demonstreze oamenilor de aici că nu au plecat meritat. Nu cred că trebuie să ne gândim numai la un singur jucător (Mihai Roman – n.r.). Îl cunoaştem pe Mihai, ştim că este un jucător bun, cu calităţi, este un atacant foarte periculos atunci când are spaţiu şi este lăsat. Vom încerca să jucăm bine împotriva toturor jucătorilor de la Botoşani, pentru că împreună formează un grup bun şi o echipă destul de bună“, a spus Reghecampf.

VEZI VIDEO!

„Suntem pregătiţi! Jucătorii sunt motivaţi şi conştienţi de faptul că pentru noi este un meci foarte important. Jucăm acasă, la Craiova, în faţa fanilor noştri şi sper ca mâine seară să facem un joc bun. Sper să reuşim să închidem acest sezon cu o calificare în Conference League. Nu ne dorim să avem conflicte cu fanii noştri (în cazul unui eşec – n.r.), dar, după cum ştiţi, în fotbal este posibil orice. Nu există un câştigător dinainte.

Va trebui să intrăm pe teren motivaţi, pregătiţi şi să încercăm să câştigăm, indiferent că o vom face în cele 90 de minute, în prelungiri sau după loviturile de departajare. Tot ce contează este să câştigăm locul pentru Conference League. Avem nevoie de seriozitate maximă, pentru că ăsta este lucrul pe care trebuie să-l clarific eu cu jucătorii. Trebuie să-i fac să înţeleagă că meciul de mâine seară (vineri – n.r.) este foarte important.

Presiunea este pe noi, pentru că noi avem multe de pierdut. Va fi un meci cu presiune, cu tensiune mare. Sper ca jucătorii să fie clari în ceea ce vor face pe teren. Nu avem probleme de lot. În afara lui Nicuşor Bancu – suspendat, nu mai lipseşte nimeni“, a completat Reghecampf.

Întrebat despre zvonurile lansate de presa centrală legate de plecarea sa de la Universitatea, Laurenţiu Reghecampf a punctat: „Nu este absolut nimic adevărat. Normal că voi cuntinua!“

Gustavo: „Vrem să câştigăm şi să mergem în Conference League“

Din rândul jucătorilor Universităţii Craiova a vorbit Gustavo Vagenin. Mijlocaşul brazilian a declarat că „leii“ sunt pregătiţi şi foarte motivaţi să demonstreze faptul că merită să evolueze în cupele europene.

„Cu siguranţă va fi un meci foarte important pentru noi. Din partea noastră, a jucătorilor, suntem foarte motivaţi, ne-am pregătit foarte bine în această săptămână. Avem nevoie de public! Va fi foarte important să-i vedem pe suporteri alături de noi.

Dacă am ajuns în situaţia asta, trebuie să jucăm şi să câştigăm. O să intrăm motivaţi pe teren, pentru vrem să câştigăm şi să mergem în Conference League. Botoşani are o echipă foarte bună, dar nu mă gândesc că vom pierde. Eu sunt un tip pozitiv. Echipa este motivată şi sper ca mâine să fie o victorie pentru noi“, a declarat Gustavo.

Citeşte şi: Conference League / Jose Mourinho: „AS Roma a scris istorie!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS