16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPremier League / Liverpool a surclasat-o pe Manchester United în derbi

Premier League / Liverpool a surclasat-o pe Manchester United în derbi

FC Liverpool a urcat provizoriu în fotoliul de lider în Premier League, după ce a învins-o fără drept de apel, scor 4-0, pe teren propriu, pe Manchester United. Partida susţinută marţi seară a fost restantă din etapa 30 din Premier League.

„Cormoranii“ au marcat prin egipteanul Mohamed Salah (’22, ’85), columbianul Luis Diaz (‘5) şi senegalezul Sadio Mane (’68).

De menţionat faptul că în minutul 7 al jocului de pe stadionul „Anfield Road“, fanii lui Liverpool au aplaudat timp de un minut în semn de solidaritate cu portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul lui Manchester United, care nu a fost convocat pentru acest derby, după decesul unuia dintre cei doi nou-născuţi ai săi.

În urma acestui succes, Liverpool a acumulat 76 de puncte, cu două în plus faţă de Manchester City, rivala sa în lupta pentru titlul de campioană, care va primi miercuri vizita echipei Brighton.

Manchester United, care luptă pentru calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, a rămâs pe poziţia a şasea a clasamentului. Este la trei puncte distanţă de Tottenham, ocupanta locului al patrulea, ultimul care asigură prezenţa în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi. Gruparea de pe „Old Trafford“ are însă un meci în plus faţă de Spurs şi două faţă de Arsenal Londra, ocupanta locului al cincilea, care o devansează pe United la golaveraj.

În această săptămână se dispută următoarele restanţe:

Miercuri, 20 aprilie:
ora 21.45: Chelsea – Arsenal (etapa 25)
ora 21.45: Everton – Leicester (etapa 18)
ora 21.45: Newcastle – Crystal Palace (etapa 30)
ora 22.00: Manchester City – Brighton (etapa 30)

Joi, 21 aprilie:
ora 21.45: Burnley – Southampton.

Clasament:

Citeşte şi: Cupa României / Reghecampf: „Este un meci deschis şi trebuie să fim foarte atenţi“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS