11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalManchester United, ce dezamăgire! „Diavolii“ au fost eliminați de Atletico

Manchester United, ce dezamăgire! „Diavolii“ au fost eliminați de Atletico

Manchester United și-a dezamăgit suporterii chiar pe „Old Trafford“. „Diavolii“ au pierdut marți seară, scor 0-1, manșa a doua a optimilor Ligii Campionilor cu Atletico Madrid și au ratat calificarea în sferturi, deoarece în meciul tur a fost egal, 1-1.

Atletico s-a impus pe „Teatrul viselor“ prin golul lui Renan Lodi (’41), din centrarea lui Antoine Griezmann. De menționat că în faza premergătoare a fost un fault nesancţionat la Fred.

Manchester United venea după 13 meciuri consecutive cu gol marcat în Champions League. De data aceasta nu a reuşit să perforeze poarta apărată de Jan Oblak. Goalkeeper-ul sloven a fost providenţial la mingea trimisă de Elanga (’13), la şutul lui Dalot (’26), la mingea expediată de Bruno Fernandes (’45+2) sau la lovitura de cap a lui Raphael Varane (’77).

Gazdele au mai ratat prin Elanga (’46) şi Sancho (’59), care a trimis din voleu puţin peste transversală.

Atletico, pentru a 11-a oară în sferturile Ligii Campionilor

Atletico s-a apărat perfect şi a încercat să creeze pericol pe contre. Argentinianul De Paul a fost unul dintre cei mai periculoşi jucători ai madrilenilor, însă De Gea a apărat de fiecare dată şuturile sale (16, 52). Echipa lui Simeone a mai reuşit să marcheze o dată, prin Joao Felix, dar golul a fost anulat pentru offside la Marcos Llorente (’34).

Manchester United a plătit până la urmă preţul pentru lipsa de inspiraţie a unor jucători ca Ronaldo, Sancho, Rashford sau Cavani.

United nu a mai atins faza sferturilor de finală în Champions League din 2019, informează Agerpres. „Diavolii roşii“ veneau după 8 meciuri fără înfrângere în faţa echipelor spaniole (5 victorii, 3 egaluri), excluzând loviturile de departajare.

Manchester United: David De Gea – Diogo Dalot, Raphael Varane, Harry Maguire (’84, Juan Mata), Alex Telles – Scott McTominay (’68, Nemanja Matic), Fred (’76, Edinson Cavani) – Jadon Sancho, Bruno Fernandes (’68, Paul Pogba), Anthony Elanga (’68, Marcus Rashford) – Cristiano Ronaldo.
Antrenor: Ralf Rangnick.

Atletico Madrid: Jan Oblak – Jose Gimenez, Stefan Savic, Reinildo – Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Hector Herrera, Koke (’80, Geoffrey Kondogbia), Renan Lodi – Joao Felix (’90, Felipe), Antoine Griezmann (’90+3, Angel Correa).
Antrenor: Diego Simeone.

Situația la zi din Liga Campionilor

În celălalt meci al serii, Ajax Amsterdam a dezamăgit. „Lăncierii“ au pierdut pe teren propriu, scor 0-1, returul cu Benfica Lisabona și au ratat calificarea în sferturi. Asta pentru că în tur scorul fusese egal, 2-2.

În sferturi s-au mai calificat următoarele echipe: Liverpool, după 2-1 la „general“ cu Inter, Bayern Munchen, după 8-2 la „general“ cu RB Salzburg, Real Madrid, după 3-2 la „general“ cu PSG, și Manchester City, după 5-0 la „general“ cu Sporting.

Mai sunt de jucat două partide din manșa a doua a optimilor de finală. Acestea au loc în această seară, de la ora 22.00. Programul este următorul: Juventus – Villarreal (în tur 1-1) și Lille – Chelsea (în tur 0-2).

Citește și: Benfica a surprins la Amsterdam: victorie cu Ajax și calificare în sferturile Ligii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS