15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalReghecampf: „Trebuia să fim mai concentrați, să jucăm mai repede“

Reghecampf: „Trebuia să fim mai concentrați, să jucăm mai repede“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, s-a declarat mulțumit doar de punctele obținute în jocul cu Academica Clinceni, nu și de evoluția elevilor săi.

„Nu ar trebui să existe relaxare, dar trebuie să le găsesc câteva circumstanțe: atmosfera și gazonul foarte prost. A fost un meci foarte slab, în general, nu vorbesc de noi. Este frustrant să vii și să vezi un stadion frumos și îmi aduc aminte că înainte avea un gazon perfect, iar astăzi, când am intrat pe el… Nu-mi venea să cred. A fost un teren de câmp! Dar asta nu ne scuză momentele de relaxare.

Ei veneau după meciul cu Farul unde pierdeau la o diferență foarte mare. Toți jucătorii noștri se gândeau să marcheze, dar eu le-am spus că nu va fi ușor. Am încercat să-i țin concentrați. Le-am spus că nu vor mai juca atât de deschis, că nu vor mai începe mingea de la portar cum au făcut-o în meciul cu Farul. Au primit o căruță de goluri și știam că vor fi mult mai concentrați, că nu se va mai repeta meciul pe care l-au făcut înainte.

Obiectivul a fost atins!

Trebuia să fim mai concentrați, să jucăm mai repede, pentru că avem calitatea necesară, și cred că au fost câteva faze bune unde trebuia să marcăm. Mă gândesc la Cîmpanu, Markovic, Baiaram a avut două situații pe banda stângă când trebuia să joace mai repede… Dar sunt mulțumit pentru cele trei puncte. Nu avem niciun accidentat și ne concentrăm pentru meciul următor, cu Chindia“, a spus Laurențiu Reghecampf.

Cât despre play-off, Reghecampf este convins că randamentul din teren va fi mult mai bun:

„Cu siguranță un meci ca ăsta nu o să mai fie, pentru că nu vor mai fi nici condițiile din seara aceasta. Obiectivul nostru din seara aceasta a fost să ne câștigăm punctele. În continuare ne gândim să fim cât mai sus în clasament, aproape de CFR și FCSB. Urmează trei meciuri importante, avem și o intermediară, la Mioveni, deci nu avem un program ușor. Trebuie să fim concentrați, să ne câștigăm următorul meci și să mergem de la etapă, la etapă“.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS