10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / CSO Filiaşi a întors scorul în repriza a doua cu Academia „Gică Popescu“

Amical / CSO Filiaşi a întors scorul în repriza a doua cu Academia „Gică Popescu“

CSO Filiaşi s-a impus cu 2-1 în partida amicală susţinută astăzi, pe stadionul „Aripile“ din Craiova, în faţa echipei Under 19 a Academiei „Gică Popescu“. De menţionat faptul că divizionara C a fost compusă din tinerii care au evoluat mai puţin în ultimele jocuri de verificare, dar şi câţiva juniori ai CSS Craiova veniţi în probe. În primul 11 s-a regăsit şi fostul atacant Alin Pîrvuică, în prezent vicepreşedinte la CSO, care a dorit să facă o mişcare.

„GP“ Craiova a deschis scorul prin Leo Tîrşogoiu, dintr-o lovitură de la 11 metri.
Golurile învingătorilor au fost marcate în repriza secundă, autori fiind Alex Fotescu şi Robert Văruţ.

CSO Filiaşi: Matei – Dan Scuturoiu, Brian Popescu (CSS Craiova), Emilian Toma (CSS), Vlăduţ Popa – Udrea, Militaru – Cătălin Ciobanu (CSS), Pîrvuică, Fotescu – Samuel Nuţă (CSS). Au mai intrat: Bosnea – Andrei Cîmpeanu (CSS), Prunaru, Abagiu, Văruţ (CSS). Antrenor: Victor Naicu.

„GP“ U19: Afrim – Becheriu, Cosmin Stancu, Mitrache, Pătru – Dudău, Tisanu – Florea, Raicovici, Buţurcă – Tîrşogoiu. Au mai intrat: Dumitraşcu, Vasile, Badea, Nicolaescu. Antrenor: Gică Barbu.

Ambele formaţii sunt prinse în focuri

Pentru CSO Filiaşi acesta a fost cel de-al cincilea test. În primele patru, echipa antrenată de Victor Naicu a înregistrat două victorii, 5-0 cu juniorii 2006 de la CSS Craiova şi 4-2 cu Viitorul Şimian, o remiză, 1-1 cu Jiul Rovinari, şi o înfrângere cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-1.
Următorul amical pentru CSO Filiaşi va avea loc weekendul următor, cu Pandurii Târgu Jiu, pe stadionul „Aripile“. Acesta va fi ultimul joc înainte de reluarea partidelor oficiale de la Liga 3.

În ceea ce priveşte Academia „Gică Popescu“ U19, trupa lui Gică Barbu a mai susţinut până acum trei jocuri de verificare, înregistrând două înfrângeri, 1-2 Pandurii Târgu Jiu U19 şi 0-2 Viitorul Măceşu de Jos, şi o victorie, 4-2 CS Cârcea.

Pentru „GP“ urmează un test cu CSJ Ştiinţa U Craiova (vineri, 25 februarie, de la ora 17.00, la Aripile) şi unul cu FCSB U19 (sâmbătă, 26 februarie, de la ora 14.00, la Bucureşti).

Citeşte şi: Mihăilă şi Mitriţă au bifat minute în Europa League şi Conference

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS