11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOvidiu Bic mai stă un pic! „Nu este o soluție care să te ajute“

Ovidiu Bic mai stă un pic! „Nu este o soluție care să te ajute“

Singura noutate de la Universitatea Craiova din această iarnă o reprezintă Ovidiu Bic. Mijlocașului de 27 de ani i-a expirat împrumutul de la Kiryat Shmona și a revenit din Israel, dar nu este privit cu încredere de către suporteri. Pe aceeași lungime de undă pare să fie și antrenorul Laurențiu Reghecampf, care a admis că acesta nu prea are cu ce să-l impresioneze. Singurul atu al jucătorului din Abrud este că mai are contract cu Universitatea Craiova până în 30 iunie 2023.

„Ovidiu Bic a fost dat împrumut, a revenit pentru că era la a doua echipă şi nu mai avea voie să joace nicăieri. Vom vedea ce se întâmplă cu el. Sperăm ca el să poată să ajute echipa pe viitor, dar, deocamdată, este în urmă cu pregătirea. Nu este pentru noi, în momentul de faţă, o soluţie care să te ajute la următoarele partide“, a comentat Laurențiu Reghecampf.

„Nu regret nimic din ceea ce s-a întâmplat“

Antrenorul Universității Craiova nu-i regretă pe jucătorii daţi afară în această iarnă.

„Nu regret nimic din ceea ce s-a întâmplat. Ăsta este mersul fiecărei echipe. Încercăm să înlocuim jucătorii care au plecat. Mihai Bălaşa era în ultimele 6 luni de contract, iar ceilalţi jucători nu mai intrau în planurile noastre.  Le-am urat şi le urez să aibă mult succes în cariera lor în continuare şi noi să reuşim să ne acoperim pe posturile pe care avem nevoie“, a punctat Laurenţiu Reghecampf.

Citește și: Omrani, variantă pentru atacul Științei! „Este un jucător cu care se poate discuta“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS