18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOmrani, variantă pentru atacul Științei! „Este un jucător cu care se poate discuta“

Omrani, variantă pentru atacul Științei! „Este un jucător cu care se poate discuta“

Suporterii Universității Craiova așteaptă cu nerăbdare noi transferuri, asta pentru că echipa suferă atât în apărare, cât și în atac. Oficialii olteni încearcă să reconstruiască din mers lotul, iar în vizorul lor se află și un jucător important al campioanei CFR Cluj, Billel Omrani. Oltenii l-ar fi vrut din iarna aceasta, dar acest lucru nu este agreat de ardeleni. Francezul se află în ultimele 6 luni de contract, iar CFR-ul l-ar dori în continuare, ceea ce complică misiunea conducerii oltene.

„Este unul dintre jucătorii de top din campionatul românesc“

Antrenorul Universității Craiova nu a ascuns interesul față de Billel Omrani, dar nu a dorit să dezvolte subiectul ținând cont că urmează meciul cu CFR Cluj.

„Omrani se află în ultimele şase luni de contract, deci este un jucător cu care se poate discuta. Dar eu nu doresc să fac acest lucru înainte de acest meci. Este un jucător foarte bun pe poziţia lui. Este unul dintre jucătorii de top din campionatul românesc, dar vreau să vă rog să nu vorbim despre acest lucru din respect pentru cei de la CFR“, a comentat Laurențiu Reghecampf.

Billel Omrani are 28 de ani și și 1.87 metri, iar Transfermarkt îl evaluează la 1.600.000 de euro.

„Nu-mi face cinste să mă plâng“

„Reghe“ anunţă că vor fi transferuri făcute în perioada următoare, pentru că nu vrea să rateze play-off-ul.

„Avem nevoie de jucători! Dacă staţi să analizaţi puţin ceea ce s-a întâmplat, faptul că am renunţat la anumiţi jucători, că avem fotbalişti accidentaţi, care vor reveni după o perioadă mai lungă de refacere, e clar că avem nevoie. Se lucrează la acest lucru. Sper ca săptămâna aceasta şi în cea care urmează, până se închide perioada de transferuri, să reuşim să aducem jucători pe posturile unde avem nevoie. Acest lucru nu-l discut în faţa presei. Îl discut decât cu Marian Copilu, cu oamenii din conducere, cu patronul Mihai Rotaru. Sunt chestii care ţin de bucătăria internă. Nu-mi face cinste să mă plâng de lucrurile acestea, dar, da, echipa are nevoie de jucători pe anumite poziţii din cauza faptului să s-au accidentat jucători de bază“, a explicat Reghecampf.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS