30.1 C
Craiova
joi, 26 mai, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalCluburile din Premier League pot solicita amânarea unui meci doar dacă au minim 4 cazuri de Covid-19

Cluburile din Premier League pot solicita amânarea unui meci doar dacă au minim 4 cazuri de Covid-19

Cluburile din prima divizie a campionatului de fotbal al Angliei pot solicita amânarea unui meci doar dacă au minimum 4 cazuri de Covid-19 în cadrul lotului. Anunțul a fost făcut astăzi de către reprezentanții Premier League după o reuniune a tuturor celor 20 de echipe, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Un total de 22 de meciuri au fost amânate în acest sezon din cauza focarelor de Covid-19 şi a indisponibilităţii jucătorilor. Liga a fost criticată de unele cluburi pentru gestionarea crizei. Anterior, un meci putea fi amânat dacă una dintre echipe nu avea la dispoziţie 13 jucători de câmp şi un portar.

„În urma unei reuniuni de astăzi a cluburilor, îndrumările Premier League privind amânarea meciurilor din cauza Covid-19 au fost actualizate pentru a include un prag de impact Covid-19“, a indicat liga într-un comunicat.

„De acum înainte, dacă un club solicită amânarea unui meci deoarece nu are un număr suficient de jucători din cauza Covid-19, trebuie să aibă minim patru cazuri pozitive în cadrul lotului“, a precizat liga.

Noile îndrumări vor intra în vigoare începând cu meciul dintre Burnley şi Watford de pe 5 februarie.

Citește și: Ladislau Boloni, după eşecul negocierilor cu FRF: „M-am izbit de probleme ilogice“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cadavru găsit lângă un hypermaket de pe şoseaua de...

Descoperire şocantă joi dimineaţă pe şoseaua de centură a...

ȘTIRI GdS