3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPremier League / Derbi cu absențe importante pe „Stamford Bridge“

Premier League / Derbi cu absențe importante pe „Stamford Bridge“

Premier League ne propune duminică patru partide interesante. Dar cea de mare interes se desfășoară, de la ora 18.30, pe „Stamford Bridge“, acolo unde Chelsea primește vizita formației Liverpool. Altfel spus, luptă ocupantele locurilor 2, respectiv 3. Ambele vizează victoria, ca să continue cursa de urmărire a liderului Manchester City.

Tuchel are mari probleme în defensivă

Chelsea vine după o remiză fără glorie, acasă, cu Brighton (1-1), dar nu a mai pierdut de câteva etape bune. Pentru partida de astăzi, antrenorul londonezilor, Thomas Tuchel, are 3 indisponibili, toți fundași și toți accidentați: Ben Chilwell, Andreas Christiansen și Reece James.

Tehnicianul german îi mai are sub semnul întrebării pe fundașul Thiago Silva, mijlocașul Ruben Loftus-Cheek și pe atacantul Timo Werner.

Klopp are probleme în toate compartimentele

De partea cealaltă, Liverpool vine după o înfrângere, 0-1 pe terenul echipei Leicester. Tehnicianul „cormoranilor“, Jurgen Klopp, are o listă și mai lungă cu jucătorii indisponibili: portarul Adrian, fundașii Nathaniel Phillips și Andrew Robertson, mijlocașul Thiago și atacantul Harvey Elliott.

În schimb, lista cu incerții este mai mică decât cea a lui Chelsea. Atacantul japonez Takumi Minamino se confruntă cu o accidentare la coapsă, iar colegul său din ofensivă, belgianul Divock Origi, acuza dureri la genunchi.

Disputa de pe „Stamford Bridge“ va fi arbitrată de Anthony Taylor.

Casele de pariuri oferă o cotă de 2.65 pentru o victorie a lui Chelsea, 3.50 pentru o remiză și 2.75 pentru un succes al formației Liverpool.

Clasament oferit de flashscore.ro

Premier League, etapa 21:

Sâmbătă, 1 ianuarie:
Arsenal – Man. City 1-2
Watford – Tottenham 0-1
Crystal Palace – West Ham 2-3

Duminică, 2 ianuarie:
ora 16.00: Brentford – Aston Villa, Everton – Brighton, Leeds – Burnley;
ora 18.30: Chelsea – Liverpool.

Luni, 3 ianuarie:
ora 19.30: Manchester United – Wolves.

Partidele Leicester – Norwich și Southampton – Newcastle au fost amânate din pricina cazurilor de Covid-19 din cadrul echipelor.

Citește și: Premier League / Manchester City și-a adjudecat victoria pe terenul lui Arsenal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS