17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru şi-a făcut lista cu priorităţi. Vezi care este prima mutare!

Mihai Rotaru şi-a făcut lista cu priorităţi. Vezi care este prima mutare!

Universitatea Craiova nu a rupt gura târgului în această primă parte de campionat, iar finanţatorul Mihai Rotaru ştie că trebuie să îmbunătăţească lotul dacă o vrea mai sus pe Ştiinţa în clasamentul Ligii 1. Prima mutare pe care o va face conducerea grupării din Bănie va fi să-şi asigure serviciile lui Lyes Houri.

Mijlocașul francez de 25 de ani a fost împrumutat de la MOL Fehervar, pentru 100.000 de euro. Transferul definitiv al lui Houri o va costa pe Ştiinţa încă 600.000 de euro.
Lyes Houri are un salariu de 14.000 de euro pe lună, iar din sezonul viitor va fi remunerat cu 15.000 de euro pe lună.

Lyes Houri a încheiat prima parte a sezonului accidentat, dar antrenorul Laurenţiu Reghecampf a afirmat într-o conferinţă de presă că acesta va fi apt pentru pregătirea din iarnă. În aceeaşi situaţie se află şi Alex Mateiu, dar şi Antoine Conte. În schimb, Valerică Găman ar putea fi apt la finalul lunii ianuarie.

Sorin Cârțu: „E nevoie de o reîmprospătare“

În privinţa aducerii şi altor fotbalişti care să revitalizeze jocul Universităţii Craiova, președintele Sorin Cârțu punctat că antrenorul Laurenţiu Reghecampf are de întocmit o listă, reconfirmându-l totodată în funcţie.

„La fotbal nu sunt numai momente pozitive, dar trebuie să înveți din cele negative și să treci mai departe. Este un loc pe care nu ne așteptam să-l avem la sfârșitul anului. Nu suntem mulțumiți, dar nici nu intrăm în panică. Mergem cu antrenorul în continuare, va duce până la sfârșit campionatul. Trebuie să vină rezultatele cu care să recuperăm din terenul pierdut. Nu suntem de acord cu situația aceasta, dar trebuie s-o analizăm și să acționăm în consecință. Antrenorul va avea acum perioada de pregătire și cu siguranță vor apărea rezultatele care să ne facă să recuperăm“, a spus Cârţu, la Pro X.

„Pauza e binevenită, pentru că ne scoate din ritmul ăsta negativ. Trebuie îmbunătățit lotul, plus o analiză fără sentimentalisme. Să pună pe hârtie ce nu i-a convenit și cu ce ar putea să acopere ceea ce vrea să realizeze. De unii te desparți, vin alții, e nevoie de o reîmprospătare. Nimeni nu poate schimba 10 jucători! Gândiți-vă că este o perioadă de pregătire de doar două săptămâni. Omogenizarea nu se poate obține în două săptămâni“, a mai spus Sorin Cârțu.

Reunirea echipei este programată pe 3 ianuarie.

Citeşte şi: Antoine Conte a renunţat la Cupa Africii pe Naţiuni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS