20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAntoine Conte a renunţat la Cupa Africii pe Naţiuni

Antoine Conte a renunţat la Cupa Africii pe Naţiuni

Fundaşul dreapta al echipei Universitatea Craiova, Antoine Conte, nu va participa la Cupa Africii pe Naţiuni cu selecţionata Guineei. El nu este refăcut complet după o accidentare, ce a necesitat şi o intervenţie chirurgicală în Barcelona.

Conte (27 ani), fost internaţional francez Under 21, a ales să joace pentru Guineea.
„Conte a discutat cu selecţionerul Kaba Diawara, pe care l-a informat că nu este încă la 100% din capacitatea sa şi că este preferabil să renunţe la onorarea primei sale selecţii, neavând certitudinea că va putea da totul pentru ţara sa“, se precizează într-un comunicat.

Guineea nu va putea conta la Cupa Africii pe Naţiuni (9 ianuarie – 6 februarie 2022) nici pe fundaşul Florentin Pogba, fratele mai mare al starului francez Paul Pogba (Manchester United). Acesta a suferit o accidentate la genunchi la începutul acestei luni, într-o partidă disputată pentru echipa sa de club, Sochaux.

În locul celor doi, selecţionerul Kaba Diawara a făcut apel la doi jucători din campionatul intern: Fode Camera, de la formaţia Horoya, şi Gaousson Yousouf Siby, component al clubului Wakrya.

Citeşte şi: Oliver Kahn: Bayern îl are pe Lewandowski şi nu este interesată de Haaland

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS