5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBogdan Vătăjelu: „Plătim pentru momentele noastre boeme din apărare“

Bogdan Vătăjelu: „Plătim pentru momentele noastre boeme din apărare“

Fundașul formației Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, a fost foarte afectat după semieșecul de la Voluntari.

„Ne doream victoria, dar plătim pentru momentele noastre boeme din apărare. Lucrăm fazele fixe la antrenamente, dar meciul e meci, e altceva. Trecem peste meciuri și nu adunăm puncte multe, iar asta este vina noastră. Nu știu dacă absențele au contat atât de mult, pentru că și noi ne antrenăm. Am putea avea alibiuri că nu am prea avut meciuri în ultima lună și ceva, dar până la urmă când intrăm trebuie să ne facem treaba. Nu contează că lipsește X sau Y. Sunt jucători importanți pentru echipă, dar trebuie să arătăm și noi că merităm să fim titulari. Nu înțeleg ce se întâmplă, luăm numai goluri pe lejeritatea noastră. Mă refer la toți, pentru că toți suntem în aceeași oală și toți aducem un aport la o greșeală sau la un gol. Trebuie să fim mult mai responsabili“, a spus fotbalistul Științei.

Susținere totală pentru Reghecampf

Bogdan Vătăjelu a vorbit și despre antrenorul Laurențiu Reghecampf, pe care-l apreciază foarte mult și îl susține.

„Mister este întotdeauna alături de noi. Nu am mai văzut așa susținere! Chiar dacă am jucat prost sau am jucat bine și nu am luat puncte întotdeauna ne-a sprijinit. Cred că majoritatea problemelor sunt la noi și țin de concentrare. Eu cred că vom avea mult mai mult de câștigat după pauza de iarnă“, a comentat Vătăjelu.

„Știu că antrenorul plătește (pentru rezultate – n.r.). Nu ai cum să dai afară 20 de jucători, deși, dacă patronul ar dori să facă investiții, să aducă alți fotbaliști, ar putea în orice secundă. Însă, o dată ce pornești la un drum cu un antrenor, ai o filosofie, joci și îți creezi ocazii, dar îl schimbi la 6 luni, nu cred că realizezi nimic. Pentru noi ar fi bună o continuitate, cu un antrenor care știe, ne încurajază, ne dă încredere fiecăruia. Cred că Reghe e ideal, chiar dacă nu trecem printr-o pasă bună“, a încheiat Bogdan Vătăjelu.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a răbufnit la adresa arbitrajului: „Sunt luat de prost!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS