10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLaurențiu Reghecampf a răbufnit la adresa arbitrajului: „Sunt luat de prost!“

Laurențiu Reghecampf a răbufnit la adresa arbitrajului: „Sunt luat de prost!“

Universitatea Craiova a obținut doar un punct din deplasarea de la Voluntari, într-un meci în care au existat greșeli flagrante de arbitraj de ambele părți, dar mai multe și mai grave în defavoarea oltenilor. La finalul jocului din Ilfov, antrenorul Științei, Laurențiu Reghecampf, a răbufnit la adresa „fluierașilor“, care au viciat rezultatul.

„E greu, nici nu știu cu ce să încep. Să încep cu faptul că, fiind un om care respectă munca celorlalți, care nu vorbește mult și nu jignește, sunt luat de prost? Sau faptul că în toate meciurile noastre se întâmplă lucruri foarte grave și arbitrii nu le văd? Că o fac intenționat sau o fac din greșeală… Eu întotdeauna le acord premisa că pot greși, dar nu pot să accept când văd un atac cu ambele picioare, indiferent că-l lovește sau nu pe jucătorul meu! Când se întâmplă asta este cartonaș roșu! Lucrul ăsta ni-l arată domnii arbitri la fiecare început de an, când se fac anumite lecții. Din păcate, când ei vin și arbitrează nu mai țin cont de ceea ce ne învață pe noi, împreună cu jucătorii“, a spus Reghe.

„Apoi faza penaltiului la Bălașa, cu același Meleke, care trebuia să primească galben și să fie și 11 metri pentru noi. Se întâmplă foarte multe lucruri în fiecare partidă în care noi pierdem puncte. După veniți dumneavoastră (presa – n.r.) și întrebați dacă suntem sub presiune. Da, suntem! Dar faptul că echipa noastră joacă și o face fără 5-6 jucători de bază mă face să o felicit. Astăzi chiar au făcut un joc bun, au alergat foarte mult, s-au străduit pe un asemenea teren pe care nu este ușor să joci. Au făcut-o împotriva unei echipe destul de bune, bine organizată. Faptul că au existat aceste momente unde ei au fost avantajați și-au pus amprenta la final“, a concluzionat antrenorul Științei.

„Nu imput nimic. Doar întreb, pe același ton și pe aceeași direcție, fără să jignesc. Cred că sunt oameni care trebuie să analizeze aceste lucruri din arbitraj. Să se uite mult mai atent când iau anumite decizii“, a mai afirmat Laurențiu Reghecampf.

„Lipsă de concentrare și de mai multă răspundere“

Trecând la analiza jocului, Laurențiu Reghecampf nu înțelege de lipsa de concentrare a elevilor săi în anumite momente.

„A fost o eroare la o fază fixă, unde, dacă nu mă înșel, mingea vine din picioarele lui Crețu, Vlădoiu își pierde marcajul și jucătorul de la Voluntari marchează. Vorbim cu jucătorii, încercăm să nu mai avem parte de asemenea lucruri. Dar, la urma urmei, când intră pe teren, ei sunt cei care trebuie să fie responsabili. Trebuie să stea lângă adversari (la fazele fixe – n.r.). Este un moment când ai timp și nu ești sub presiune, deci ar trebui să nu fie un lucru dificil pentru ei. Nu pot să spun că este lipsă de personalitate. Poate lipsă de concentrare și de mai multă răspundere în anumite momente“, a spus Reghe.

„Când se trage linie cu toții suntem vinovați“

Întrebat dacă două puncte din 15 nu sunt prea puține și dacă se teme că finanțatorul Mihai Rotaru își pierde răbdarea, Laurențiu Reghecampf a spus:

„Este foarte puțin, dar uitați-vă câte puncte am pierdut din greșeli mari de arbitraj. Nu puteți să mă întrebați pe mine ce răbdare are patronul. Eu îmi fac meseria și știu foarte bine ce muncesc. Trebuie să-l întrebați pe dânsul. Sigur că sunt și eu vinovat, alături de jucători. Suntem o echipă! Nu pot să fiu peste jucători. Sunt doar ca funcție. Eu trebuie să-i antrenez, să-i ajut, dar în momentul când se trage linie cu toții suntem vinovați. Și la câștig, și la eșec“.

În privința următorului joc, cu UTA, programat marți, în Bănie, Laurențiu Reghecampf a afirmat: „Cu UTA va fi un meci dificil, dar îl jucăm acasă și trebuie să-l câștigăm“.

Citește și: FC Voluntari – „U“ Craiova 1-1 / Evoluție dezamăgitoare, punct norocos

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS