12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNistor, mai sincer ca niciodată: „Nu mai credeam că vom putea marca azi“

Nistor, mai sincer ca niciodată: „Nu mai credeam că vom putea marca azi“

Dacă Markovic a fost unul dintre jucătorii decisivi din meciul cu Rapid, de evidențiat a fost și Dan Nistor, „omul cu pasele“ de la Universitatea. La finalul partidei, „Ceapă“ s-a arătat bucuros de victorie și de atmosfera de pe Arena Națională.

A fost un adevărat derby, am meritat victoria, ne bucurăm de aceste 3 puncte. Portarul Moldovan a fost senzațional, va ajunge sus. Este o victorie frumoasă, dar, sincer, nu credeam că vom putea marca azi. Mi-aș dori să mai jucăm derby-uri cu Rapid și în play-off, e o atmosferă extraordinară, avea nevoie fotbalul românesc de Rapid. Va trebui să vorbesc ceva cu Markovic după ce revine de la lot, ratează foarte mult!  Dacă vrea să se transfere la un club mai mare, trebuie să fie mai serios. Are reale calități, sper să și le pună în valoare“, a spus Dan Nistor.

Am marcat, merg cu încredere mai mare la națională, este una din cele mai bune perioade ale mele. Mentalitatea s-a schimbat, mi-am zis să mă apuc de fotbal”, a declarat și Jovan Markovic după meci.

Citește și: Reghecampf, critic și după victorie: „Nu vreau să mai văd un joc ca în prima repriză“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS