20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCFR Cluj, posibil duel cu Young Boys în turul al treilea din Ligă

CFR Cluj, posibil duel cu Young Boys în turul al treilea din Ligă

La sediul UEFA a avut loc tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Singura formaţie românească prezentă în urne este campioana CFR Cluj, care nu va avea o misiune deloc uşoară în faza a treia a preliminariilor.

Astfel, dacă trec de Lincoln Red Imps în turul 2, pe ardeleni îi așteaptă un duel cu Slovan Brastislava (Slovacia) sau Young Boys Berna (Elveția).

CFR Cluj s-a mai duelat cu Young Boys Berna în sezonul 2020 – 2021, în grupele Europa League. Atunci s-au înregistrat o remiză, 1-1 în România și o înfrângere, 1-2 în Elveţia. Acum, Young Boys a câștigat al patrulea titlu și se luptă în preliminariile celei mai importante competiții intercluburi din Europa. Formația din Berna domină campionatul intern, care era, nu de mult, „controlat” de Basel.

Cu un lot evaluat la peste 60 de milioane de euro, Young Boys pornește favorită înainte de meciul cu Slovan Bratislava. Slovacii au trecut în primul tur cu emoții de irlandezii de la Shamrock Rovers, după 2-0 acasă și 1-2 în deplasare, iar acum își vor măsura forțele cu o echipă obișnuită cu grupele competițiilor europene în ultimele sezoane.

Menţionăm că dacă va ajunge în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, echipa lui Marius Șumudică are asigurată calificarea în grupele Conference League.

Citeşte şi: Universitatea Craiova – FC Argeș 1-0, în imagini. Vezi galeria foto!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS