10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDavid Lazar: „Vom lupta pentru fiecare trofeu în parte!“ (VIDEO)

David Lazar: „Vom lupta pentru fiecare trofeu în parte!“ (VIDEO)

-

David Lazar, noul portar al Universității Craiova, nu a digerat înfrângerea suferită în primul amical din Austria, 0-2 cu FC Ufa. El a spus că antrenamentele tari au făcut ca evoluția să nu fie prea bună, dar nu a dorit să găsească în asta o scuză.

„Am avut antrenamente foarte grele, dar asta nu-i o scuză pentru noi. Am încercat să ne facem jocul, să evoluăm cât mai bine. Nu ne-a ieșit cum ne-am dorit noi, să începem cu o victorie. Sperăm ca în meciurile următoare să aducem victorii, pentru că este foarte important“, a spus portarul orădean de 29 de ani și 1,85 metri.

„M-am înțeles bine cu apărătorii. Am urmărit de mai mult timp echipa și am văzut ce joacă și ce le cere antrenorul. Încet-încet o să mă integrez foarte bine în jocul lor. E o senzație aparte să joc în acest tricou. Se simte că joc la o echipă mare și sper să o fac cât mai bine“, a completat David Lazar.

„Sperăm să reglăm jocul“

Jucătorii Științei se gândesc deja la meciul cu CFR Cluj, din 10 iulie, când se va juca Supercupa României.

„Nu mai sunt foarte multe zile până la Supercupă și trebuie să fim în cea mai bună formă la ora jocului. Mai sunt de susținut trei meciuri amicale și sperăm să reglăm jocul. Vream să luăm trofeul. Eu zic să le luăm (obiectivele – n.r.) pas cu pas și o să vedem. Prima dată trebuie să câștigăm Supercupa, cu CFR. Oricum, vom lupta pentru fiecare trofeu în parte. Nu vreau să fac pronosticuri (legat de cine vor fi concurentele la titlu – n.r.). Noi trebuie să ne câștigăm meciurile și să fim la mâna noastră, asta este cel mai important“, a spus David Lazar.

El s-a arătat bucuros că vor reveni suportrii în tribune: „Ca jucător, publicul îmi dă un imbold, o ambiție în plus. Cred că o să avem un mare avantaj prin faptul că vom avea suporterii alături“.

Citește și: Gustavo a explicat lipsa prospețimii în amicalul cu FC Ufa (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS