19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Universitatea Craiova – FC Ufa, scor 0-2. Joc modest la primul test!

Amical / Universitatea Craiova – FC Ufa, scor 0-2. Joc modest la primul test!

-

Universitatea Craiova a început cu o înfrângere seria partidelor amicale din cadrul stagiului de pregătire din Austria. Gruparea din Bănie a cedat cu scorul de 2-0 confruntarea susținută vineri seară, pe stadionul „Jenbach“ din Innsbruck, în fața formației FC Ufa (Rusia).

De menționat că Marinos Ouzounidis a menajat câțiva dintre fotbaliștii obișnuiți cu primul 11. În repriza secundă a dorit să vadă la lucru o serie de jucători tineri, proveniți de la echipa secundă. În plus, au bifat primele minute în alb-albastru și doi dintre nou sosiții la echipă: David Lazar și Alexandru Mărieș.

Prima repriză, dezamăgitoare

Rușii au deschis scorul prin Gamid Agalarov (’10, 0-1). Mitran a greșit și i-a dat mingea unui adversar, a urmat o pasă pe culoar pentru atacantul rușilor, care nu l-a iertat pe Mirko de la 7 metri.

Replica elevilor lui Marinos Ouzounidis a fost foarte palidă. Ea a constat în două șuturi pe lângă poartă, semnate de Ofosu și Markovic. În rest, în prima repriză s-a putut remarca un joc lent, încâlcit și cu câteva pase greșite de defensivă.

Slabi și după pauză

În partea a doua, tehnicianul grec a încercat o altă abordare de joc. Pe fază de apărare Universitatea Craiova s-a prezentat în 5-3-2, iar ofensiv s-a transformat în 3-5-2, dar rezultatul nu a fost satisfăcător. Știința a continuat să joace previzibil, lent, cu destule pase greșite și acțiuni ofensive oprite în zona careului de 16 metri.

Trupa lui Marinos Ouzounidis a mai scos mingea din plasă o dată. A fost o pasă lungă, peste apărare, pentru Gamid Agalarov, iar acesta l-a executat pe Pigliacelli de la 12 metri (’58, 0-2).

Universitatea Craiova: Pigliacelli (’65, Lazar) – Vlădoiu (’77, Benga), Bălașa, M. Constantin, Mitran (’89, Sala) – Mateiu (’77, Danciu), Bic, Nistor (’89, Croitoru) – Gustavo (’66, Mamut), Markovic (’46, Screciu), Ofosu (’66, Mărieș).

Încă 3 jocuri de verificare

Universitatea Craiova va mai susține încă trei partide de verificare în cadrul stagiului din Austria. Astfel, oltenii vor mai da piept cu WSG Swarovski Tirol (Austria; 29 iunie), SV Horn (Austria; 2 iulie) și Olympiacos Pireu (Grecia; 3 iulie).

Sursa foto: ucv1948.ro

Citește și: Alexandru Mărieş: „Voi aştepta să debutez şi să demonstrez că merit să fiu aici“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS