13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGustavo a explicat lipsa prospețimii în amicalul cu FC Ufa (VIDEO)

Gustavo a explicat lipsa prospețimii în amicalul cu FC Ufa (VIDEO)

-

Atacantul lateral dreapta al Universității Craiova, Gustavo Vagenin, a explicat evoluția mai slabă din primul amical susținut în cadrul cantonamentului din Austria, 0-2 cu FC Ufa (Rusia).

„Îmi era dor să joc din nou în alb-albastru. Sunt fericit că m-am întors și sper să pot să ajut foarte mult echipa. A trecut o săptămână în care am făcut antrenamente foarte grele, tari și este normal să se simtă puțină oboseală. Toată lumea a vrut să câștigăm acest meci, dar este important să ajungem la capacitate maximă atunci când începem campionatul, pentru Supercupă“, a explicat brazilianul de 29 de ani și 1,74 metri.

„Va fi un plus să avem și suporterii alături“

Gustavo Vagenin a vorbit și despre obiectivele Științei din noul an competițional și s-a arătat foarte optimist.

Foto: ucv1948.ro
Foto: ucv1948.ro

„Cu CFR Cluj (în Supercupă, pe 10 iulie – n.r.) va fi un meci frumos, pentru că se întâlnesc două echipe bune. Acum suntem în pregătiri, dar în două săptămâni vom fi 100% și astfel o să putem să câștigăm. Sigur că se poate câștiga eventul, iar noi ne pregătim pentru asta. Va fi un plus să avem și suporterii alături. Se știe că publicul craiovean este foarte cald, avem nevoie de suporteri și sunt fericit că ei se vor întoarce pe stadion“, a spus fotbalistul cotat la 250.000 de euro.

Întrebat ce echipă și-ar dori în turul doi din Conference League, Știința urmând să întâlnească învingătoarea dintre Laci și Podgorica, Gustavo Vagenin a spus: „Nu contează cu cine vom juca. Vom încerca să câștigăm“.

Citește și: Amical / Universitatea Craiova – FC Ufa, scor 0-2. Joc modest la primul test!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dr. Simona Frăsie, o poveste de film: Medicina, o...

“Ce vrei să te faci când vei fi mare?”...

ȘTIRI GdS