19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – Botoșani 2-3 / Marinos Ouzounidis: „Avem mari probleme!“

„U“ Craiova – Botoșani 2-3 / Marinos Ouzounidis: „Avem mari probleme!“

-

Universitatea Craiova a pierdut cu 3-2 jocul „nebun“ cu FC Botoșani, iar antrenorul oltenilor, Marinos Ouzounidis, este îngrijorat din pricina absențelor în perspectiva viitoarelor meciuri. Pentru Știința urmează miercuri, de la ora 20.30, returul semifinalei Cupei României, cu Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu. Apoi, sâmbătă, pe „Ion Oblemenco“, de la ora 21.30, alb-albaștrii vor da pierdut cu CFR Cluj, în Liga 1.

„A fost un meci bun în prima parte. Rezultatul nu a fost bun și nu meritam 100% să pierdem acest meci. Am fost mai buni decât adversarii noștri. Ne-am creat destule ocazii de poartă, am marcat două goluri, iar ei au avut patru faze și au marcat trei goluri. Dar în fotbal se întâmplă și astfel de lucruri. Este clar că traversăm o perioadă proastă, atât ca rezultate, cât și ca lot, pentru că avem mulți jucători suspendați și accidentați. Iar acum, marea noastră problemă este să găsim soluții pentru anumite poziții. Avem mari probleme în anumite posturi!“, a spus antrenorul grec.

„Nu vreau să mă pronunț acum asupra celor petrecute pe teren. Trebuie să stau un pic, să iau pulsul jucătorilor. Ne așteaptă alte meciuri dificile, unde trebuie să fim concentrați, să apărăm locul 3 din clasament și să câștigăm Cupa. Acestea sunt obiectivele noastre în acest moment. Sper ca meciul cu Viitorul Pandurii să ne ajute din punct de vedere moral. Dar pentru asta trebuie să găsim soluții în apărare, dar pe posturile laterale“, a completat Ouzounidis.

Mihai Ciobanu: Cred că punctele câștigate sunt meritate

De partea cealaltă, antrenorul principal din „acte“ al FC Botoșani, Mihai Ciobanu, consideră că echipa sa a meritat victoria.

„Am anticipat la Universitatea Craiova un joc intens, de ambiții, orgolii. Jocul începuse, parcă, la finalul partidei de la Botoșani, când era o foarte mare încleștare. Cred că punctele câștigate sunt, pe undeva, meritate. Era ca într-o partidă de box și fiecare căuta lovitura decisivă, iar aceasta ne-a aparținut“, a comentat Mihai Ciobanu.

Citește și: „U“ Craiova – FC Botoșani 2-3 / Prea mulţi nervi, prea multe greşeli!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS