17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEugen Neagoe va fi demis de la Astra! Dani Coman: „N-am ce să-i reproșez“

Eugen Neagoe va fi demis de la Astra! Dani Coman: „N-am ce să-i reproșez“

Antrenorul craiovean Eugen Neagoe este la un pas de despărțirea de Astra Giurgiu. Înfrângerea de astăzi, 1-2 cu Gaz Metan, la Mediaș, a condus la această decizie a conducerii. Președintele grupării giurgiuvene, Dani Coman, a fost cel care a anunțat iminenta demitere. Lui „Geană“ i se reproșează lipsa rezultatelor pozitive, dar și jocul modest al echipei din ultima perioadă.

Suntem într-o criză de rezultate, de joc. Nu mai avem ocazii de gol, dar sunt aceiaşi jucători care s-au bătut pentru intrarea în play-off. Am încredere că vom scoate maximum din cele două meciuri de campionat şi meciul de marţi din Cupă şi vom ieşi din această criză. Urmează să ne despărţim de Eugen, deşi n-am ce să-i reproşez prea multe. Nu numai Eugen Neagoe este vinovat pentru situaţia în care suntem. E un cumul de factori care determină evoluţia jucătorilor. Cu toţii suntem vinovaţi, de la domnul Niculae până la ultimul om de la stadion. Se ia în discuţie înlocuirea lui Eugen, nu s-a luat o decizie finală, pentru că eu sunt pe drum. Ajung la Bucureşti şi vom stabili ce vom face. Sunt trei antrenori despre care am vorbit, vom alege unul în această seară“, a declarat Dani Coman, la Looksport.

Bilanțul lui Eugen Neagoe la Astra este pozitiv

Eugen Neagoe a preluat-o pe Astra în luna noiembrie a anului trecut și a condus-o în 31 de partide, înregistrând 13 victorii, 12 remize și șase înfrângeri. Antrenorul lasă formația giurgiuveană pe locul 12, ultimul care asigură menținerea în Liga 1.

Astra este angrenată  și în Cupa României, unde a câștigat, cu 1-0, prima manșă a dublei cu Dinamo, din semifinale. Returul este programat marți, de la 20.15, în „Groapă“.

Citește și: Liga 1 / Gaz Metan Mediaș a răpus-o pe Astra Giurgiu în prelungiri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS