11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalS-a modificat, din nou, locul de desfăşurare al Adunării Generale Ordinare a AJF Dolj

S-a modificat, din nou, locul de desfăşurare al Adunării Generale Ordinare a AJF Dolj

Pandemia de Covid-19 le crează, din nou, probleme conducătorilor AJF Dolj în exerciţiu. Astfel, Adunarea Generală Ordinară a forului fotbalistic judeţean nu va mai fi găzduită de stadionul „Comunal” din Işalniţa, aşa cum s-a anunţat la mijlocul acestei săptămâni. Evenimentul se va petrece în Comuna Rojişte, duminică, de la ora 12.00. Laitmotivul deciziei este legat de creşterea numărului de îmbolnăviri cu sars-cov-2 din Işalniţa, de la 2.15 la mia de locuitori (scenariu galben), la 3.1 (scenariu roşu).

„Urmare a faptului că astăzi, 26.03.2021, în localitatea Işalniţa rata infectării a depăşit incidenţa de 3 la mia de locuitori, activitatea comunicată se va desfăşura în curtea Căminului Cultural din Comuna Rojiste. Această localitate se află în scenariul verde, cu o rată a infectării de 0.77 la mia de locuitori”, se precizează într-un comunicat emis de AJF Dolj.

Reamintim că în primă fază s-a dorit ca şedinţa Adunării Generale Ordinare, în cadrul căreia sunt programate alegerile pentru şefia AJF Dolj, să fie găzduită de stadionul „Extensiv”. Apoi, din pricina incidenţei Covid-19, membrii Comitetului Executiv au indicat localitatea Işalniţa, pentru ca astăzi să revină şi să „mute” acţiunea în Comuna Rojişte.

Candidaţii la şefia AJF Dolj sunt următorii:

-pentru funcția de președinte al AJF Dolj: Marian Cătănescu, Sorin Pătraşcu şi Horaţiu Stănescu.
-pentru funcția de vicepreședinte: Bogdan Pâncu, Florea Spânu.
-pentru funcția de reprezentant al echipelor de Liga a 4-a: Dumitru Firu.
-pentru funcția de reprezentant al echipelor de Liga a 5-a: Ilie Dumitraşcu, Gillbert Doru Panait.
-pentru funcția de reprezentant al echipelor cu activitatea exclusivă de copii și juniori: Alin Mircea Papa, Alin Marius Staicu, Aurora Ungureanu – Dobre.

Citeşte şi: Valentin Mihăilă: „Mi-am dat seama că nu este timp în fotbal“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS