9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova II și CSO Filiași se reîntâlnesc într-un amical, pe „Extensiv“

„U“ Craiova II și CSO Filiași se reîntâlnesc într-un amical, pe „Extensiv“

Formațiile Universitatea II Craiova și CSO Filiași se întâlnesc miercuri, de la ora 12.00, pe stadionul „Extensiv“, într-un joc amical.

Este cea de-a doua partidă de verificare directă susținută de cele două reprezentate ale Doljului de la Liga 3 din această iarnă. Primul test a avut loc la începutul lunii februarie, când ambele grupări erau în perioada de acumulări fizice și aveau foarte mulți jucători în probe, în special CSO Filiași. În acel amical, desfășurat pe terenul sintetic de la „Aripile“, „satelitul“ Științei a obținut un succes indubitabil, scor 6-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sergiu Ricman, Atanas Trică, Andrei Burlacu, Ștefan Bană (2) și Dragoș Popa. Replica filieșenilor a venit prin Eduard Dina (penalti).

Înfrângerea usturătoare de atunci i-a iritat pe conducătorii și membrii staff-ului tehnic de la CSO Filiași, iar discuțiile au condus la unele despărțiri de jucători.

Este cel de-al patrulea amical al „leilor“

Pentru Universitatea II Craiova acesta este cel de-al patrulea joc de verificare din perioada precompetițională. Alb-albaștrii, antrenați de cuplul Mugur Gușatu – Bogdan Vrăjitoarea, au înregistrat victorii pe linie până acum: 6-1 cu CSO Filiași, 5-1 cu Jiul Rovinari și 3-1 cu Petrolul Potcoava.

„Satelitul“ Științei ar fi trebuit să joace sâmbăta trecută, în Gorj, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, dar meciul a fost anulat din cauza vremii nefavorabile.

În programul de lucru mai figurează două teste până la reluarea meciurilor din retur, cu Flacăra Horezu și Gilortul Târgu Cărbunești.

Universitatea II Craiova (locul 8 în C6) va relua campionatul cu o partidă pe terenul echipei Petrolul Potcoava, pe 13 martie, de la ora 15.00.

Filieșenii sunt la cel de-al șaptelea test

La rândul său, CSO Filiași se află în fața celui de-al șaptelea amical. Până acum, CSO Filiași a înregistrat o victorie, 10-0 cu CSJ Știința U Craiova U19, două remize, 3-3 cu FCU II și 4-4 cu Petrolul Potcoava, și trei înfrângeri: 1-6 cu Universitatea II Craiova, 2-3 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și 0-2 cu CSM Slatina.

Până la primul meci oficial, elevii lui Mario Găman, Boby Arjoca Staicu și Cosmin Fruntelată vor mai juca împotriva formațiilor Gilortul Târgu Cărbunești (sâmbătă) și Flacăra Horezu (6 martie). Se mai caută o parteră de antrenament pentru data de 3 martie.

CSO Filiași (locul 1 în C6) va susține primul joc oficial din 2021 în deplasare, la FC Pucioasa, pe 13 martie, de la ora 15.00.

Citește și: Liga Elitelor U17 / Alex Stoica: „Suntem în grafic cu pregătirea!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS