20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 | Vlad Motroc, sărbătorit de CSM Slatina la Cheile Grădiștei

Liga 2 | Vlad Motroc, sărbătorit de CSM Slatina la Cheile Grădiștei

Divizionara secundă CSM Slatina se află de la începutul săptămânii într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei – Fundata. Staff-ul tehnic, condus de antrenorul Dinu Todoran, i-a muncit serios pe olteni în cele trei zile montane, în ciuda frigului pătrunzător.

Astăzi, după antrenamentul de dimineață și masa de prânz, întreaga delegație slătineană i-a cântat „La mulți ani!“ lui Vlad Motroc, care a ajuns la borna 22. Din „peisaj“ nu a lipsit nici tortul, unul destul de consistent. A fost binevenit și apreciat de fotbaliștii grupării de pe malul Oltului, mai ales că au nevoie de energie în această perioadă istovitoare, cu două antrenamente pe zi.

Echipa slătineană va încheia cantonamentul montan pe 27 ianuarie. În acea zi va susţine, la Braşov, şi un meci de pregătire, adversară fiindu-i CSM Corona Braşov (locul 1 în Liga 3, seria 5). În continuare, pe lista jocurilor amicale mai figurează teste cu FCU Craiova (1 februarie), Unirea Bascov (3 februarie), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (6 februarie), Pandurii Târgu Jiu (10 februarie) și CSO Filiaşi (13 februarie).

CSM Slatina va susține primul meci oficial din 2021 pe 20 februarie, când va primi vizita formației CS Mioveni.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS