11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu nu-l mai susține pe Papură? „Nu există ceva similar în prestația echipei noastre!“

Sorin Cârțu nu-l mai susține pe Papură? „Nu există ceva similar în prestația echipei noastre!“

-

Înfrângerea suferită în fața FCSB-ului vineri seară l-a dezamăgit profund pe președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu. Fostul mare atacant al Științei a subliniat faptul că nu a văzut echipa evoluând atât de slab cum a făcut-o în repriza a doua.

„Este o seară foarte tristă. Suntem de 7 ani în Liga 1, am văzut atâtea meciuri… Sunt de vreo 2 ani la echipa asta, dar nu-mi aduc aminte să fi văzut o asemenea a doua repriză. A fost cea mai slabă a doua repriză din viața acestei echipe! Sunt dezamăgit, pentru că arătasem altceva în prima repriză și chiar dacă s-a terminat în dezavantaj era o nedreptate pentru ceea ce se întâmplase cu acel gol primit. Am crezut că în repriza a doua putem să refacem totul, să recuperăm terenul, dar nu… Repet: nu există ceva similar în prestația echipei noastre! În repriza a doua a fost o diferență mare între noi și ei“, a spus Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu a cedat nervos la vorbele unui suporter

Conducătorul Științei a fost întrerupt din interviu de un suporter apărut de nicăieri și care i-a reproșat că este bun doar de analize. „Nesimțitule!“, a replicat Sorin Cârțu „clocotind“ de nervi. Polemicile dintre cei doi au continuat câtevaminute mai târziu, dar fără să degenereze.

Interviul a continuat apoi și Sorin Cârțu a părut că și-a luat mâna de pe Corneliu Papură.

„Ce explicație? Chiar dacă am o explicație nu o spun, pentru că ar însemna să intru în ‘terenul’ antrenorului pentru a analiza prestația jucătorilor. Nu am atribuțiile astea! Sunt ale lor (ale antrenorilor – n.r.). Și le vor analiza și sigur vor face ceva. Eu știu așa, și văd“, a punctat Sorin Cârțu.

„Normal că este o presiune pentru meciul de la Cluj. Vedem… Mai sunt 4 zile până la meci, iar echipa trebuie să-și revină, să tragă concluziile respective. Antrenorul va vorbi cu ei și vor stabili reperele la partida respectivă și orice se poate întâmpla“, a completat președintele Universității Craiova.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS