-2 C
Craiova
marți, 24 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal FC Botoșani – „U“ Craiova 0-0 / Bogdan Vătăjelu: „Nu ne-am descurcat pe spațiile scurte“

FC Botoșani – „U“ Craiova 0-0 / Bogdan Vătăjelu: „Nu ne-am descurcat pe spațiile scurte“

Fundașul stânga al Universității Craiova, Bogdan Vătăjelu, nu a fost deloc încântat de evoluția echipei sale de la Botoșani și consideră că rezultatul este bun.

„Nu ne priește terenul de la Botoșani. A fost un joc destul de dificil. Nu ne așteptam, sincer, ca Botoșani să facă un astfel de joc, mai mult defensiv. Probabil din cauza cazurilor de COVID-19 din echipă. Nu ne-am descurcat azi pe spațiile scurte, cred că ăsta e singurul lucru în minus. Trebuie să-l îmbunătățim“, a declarat Vătăjelu.

„În seara asta nu cred că ne-a ieșit. În viața unei echipe există astfel de scădere de formă. Nu poți câștiga 15-20 de meciuri. Pozitiv e că nu am luat gol, ne-am creat șanse să marcăm, dar mergem înainte. Cupa e un obiectiv, pentru că avem un lot destul de mare. Cine intră trebuie să-și facă treaba pe teren“, a completat fotbalistul oltean.

„Când păstrezi aceeași formulă de start e mai bine, dar trebuie să ne adaptăm, nu avem ce face. Astea-s vremurile pe care le trăim. Trebuie să ne facem treaba cât mai bine, că de asta suntem aici. Trebuie să dăm randamentul pe care-l așteaptă suporterii și conducerea. Atmosfera acum e normală la noi. Domnul Papură a mai fost la echipă de două ori, știm cum lucrează, ce ne cere. Încercăm să ne adaptăm, să facem ce ne cere“, a comentat apărătorul Științei.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Galeria Picturilor de la Palatul Buckingham, în renovare

Galeria Picturilor de la Palatul Buckingham intră...

ȘTIRI GdS

00:15:25

Guvernul a aprobat rectificarea Bugetului de stat și a...

Guvernul a aprobat, în şedinţa de luni, cea de-a treia rectificare bugetară din 2020, care majorează deficitul bugetar la 9,1% din Produsul...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana Bică și Cosmin Durle după ce au renunțat la mandatele de consilieri județeni.

Învestirea în funcție a Olguței Vasilescu, atacată la tribunal

În data de 13 noiembrie, înaintea unei ședințe a Consiliului Local Craiova care nu a mai avut loc din lipsă de cvorum, Olguța Vasilescu a primit lenta (eșarfa tricoloră) de la secretarul general al primăriei. Ea depusese jurământul anterior, în fața unui judecător delegat.

Mititelu contestă pedeapsa de trei ani de închisoare

Condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare, Adrian Mititelu, finanţatorul FCU Craiova, a formulat o contestație în anulare la Curtea de Apel Craiova.

ISJ Dolj a scos 78.000 de euro în lupta...

ISJ Dolj a scos 78.000 de euro în lupta împotriva coronavirusului

Pasajul Gârlești ridică „bariera” peste calea ferată

Proiectul de peste 66 de milioane de lei al Primăriei Craiova pentru construcția Pasajului de pe strada Gârlești se află în etapa...