20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Botoșani – „U“ Craiova 0-0 / Bogdan Vătăjelu: „Nu ne-am descurcat pe spațiile scurte“

FC Botoșani – „U“ Craiova 0-0 / Bogdan Vătăjelu: „Nu ne-am descurcat pe spațiile scurte“

Fundașul stânga al Universității Craiova, Bogdan Vătăjelu, nu a fost deloc încântat de evoluția echipei sale de la Botoșani și consideră că rezultatul este bun.

„Nu ne priește terenul de la Botoșani. A fost un joc destul de dificil. Nu ne așteptam, sincer, ca Botoșani să facă un astfel de joc, mai mult defensiv. Probabil din cauza cazurilor de COVID-19 din echipă. Nu ne-am descurcat azi pe spațiile scurte, cred că ăsta e singurul lucru în minus. Trebuie să-l îmbunătățim“, a declarat Vătăjelu.

„În seara asta nu cred că ne-a ieșit. În viața unei echipe există astfel de scădere de formă. Nu poți câștiga 15-20 de meciuri. Pozitiv e că nu am luat gol, ne-am creat șanse să marcăm, dar mergem înainte. Cupa e un obiectiv, pentru că avem un lot destul de mare. Cine intră trebuie să-și facă treaba pe teren“, a completat fotbalistul oltean.

„Când păstrezi aceeași formulă de start e mai bine, dar trebuie să ne adaptăm, nu avem ce face. Astea-s vremurile pe care le trăim. Trebuie să ne facem treaba cât mai bine, că de asta suntem aici. Trebuie să dăm randamentul pe care-l așteaptă suporterii și conducerea. Atmosfera acum e normală la noi. Domnul Papură a mai fost la echipă de două ori, știm cum lucrează, ce ne cere. Încercăm să ne adaptăm, să facem ce ne cere“, a comentat apărătorul Științei.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS