20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Botoșani – „U“ Craiova 0-0 / Corneliu Papură: „Meritam să marcăm!“

FC Botoșani – „U“ Craiova 0-0 / Corneliu Papură: „Meritam să marcăm!“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Corneliu Papură, nu a fost prea mulțumit cu remiza din Moldova, 0-0 cu FC Botoșani. Tehnicianul Științei consideră că doar golul le-a lipsit elevilor săi și crede cu convingere că „leii“ vor face față presiunii și vor lupta pentru titlu.

„În seara asta meritam să marcăm! Nu știu dacă și câștigam jocul, dar meritam să înscriem unul-două goluri. Am avut câteva situații destul de bune de a marca. Redebutul meu pe banca Universității a fost complicat, în sensul că nu cunoșteam foarte bine jucătorii, fiind timpul foarte scurt. Mă refer la jucătorii care s-au transferat în vară. Așteptam și eu să-i văd într-un joc, să-i văd cam ce potențial au, dar, în general, a fost ok“, a comentat Papură.

„La fotbal este presiune, știm la ce ne angajăm. Și mai ales la Craiova, unde noi vrem să câștigăm fiecare meci. Vrem să facem ceva? Trebuie să suportăm presiunea, altfel… Lipsa presiunii este pentru pierzători în general. Dacă anul trecut ne-am bătut la titlu, de ce nu am face-o și anul acesta?“, a completat Corneliu Papură.

Citește și: FC Botoşani – „U“ Craiova, scor 0-0. Alb-albaștrii nu au „găsit“ golul, deși s-au străduit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS