-2 C
Craiova
marți, 24 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal FC Botoșani – „U“ Craiova 0-0 / Corneliu Papură: „Meritam să marcăm!“

FC Botoșani – „U“ Craiova 0-0 / Corneliu Papură: „Meritam să marcăm!“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Corneliu Papură, nu a fost prea mulțumit cu remiza din Moldova, 0-0 cu FC Botoșani. Tehnicianul Științei consideră că doar golul le-a lipsit elevilor săi și crede cu convingere că „leii“ vor face față presiunii și vor lupta pentru titlu.

„În seara asta meritam să marcăm! Nu știu dacă și câștigam jocul, dar meritam să înscriem unul-două goluri. Am avut câteva situații destul de bune de a marca. Redebutul meu pe banca Universității a fost complicat, în sensul că nu cunoșteam foarte bine jucătorii, fiind timpul foarte scurt. Mă refer la jucătorii care s-au transferat în vară. Așteptam și eu să-i văd într-un joc, să-i văd cam ce potențial au, dar, în general, a fost ok“, a comentat Papură.

„La fotbal este presiune, știm la ce ne angajăm. Și mai ales la Craiova, unde noi vrem să câștigăm fiecare meci. Vrem să facem ceva? Trebuie să suportăm presiunea, altfel… Lipsa presiunii este pentru pierzători în general. Dacă anul trecut ne-am bătut la titlu, de ce nu am face-o și anul acesta?“, a completat Corneliu Papură.

Citește și: FC Botoşani – „U“ Craiova, scor 0-0. Alb-albaștrii nu au „găsit“ golul, deși s-au străduit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vaccinul Oxford a atins eficacitatea de 90% printr-o „greșeală...

Vaccinul dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca...

ȘTIRI GdS

00:15:25

Guvernul a aprobat rectificarea Bugetului de stat și a...

Guvernul a aprobat, în şedinţa de luni, cea de-a treia rectificare bugetară din 2020, care majorează deficitul bugetar la 9,1% din Produsul...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana Bică și Cosmin Durle după ce au renunțat la mandatele de consilieri județeni.

Învestirea în funcție a Olguței Vasilescu, atacată la tribunal

În data de 13 noiembrie, înaintea unei ședințe a Consiliului Local Craiova care nu a mai avut loc din lipsă de cvorum, Olguța Vasilescu a primit lenta (eșarfa tricoloră) de la secretarul general al primăriei. Ea depusese jurământul anterior, în fața unui judecător delegat.

Mititelu contestă pedeapsa de trei ani de închisoare

Condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare, Adrian Mititelu, finanţatorul FCU Craiova, a formulat o contestație în anulare la Curtea de Apel Craiova.

ISJ Dolj a scos 78.000 de euro în lupta...

ISJ Dolj a scos 78.000 de euro în lupta împotriva coronavirusului

Pasajul Gârlești ridică „bariera” peste calea ferată

Proiectul de peste 66 de milioane de lei al Primăriei Craiova pentru construcția Pasajului de pe strada Gârlești se află în etapa...