11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAurică Beldeanu: „Dacă ai fotbaliști în echipă ești și tu antrenor“

Aurică Beldeanu: „Dacă ai fotbaliști în echipă ești și tu antrenor“

Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu, a afirmat că l-a susprins puțin Cristiano Bergodi prin anunțarea demisiei, fiind în fruntea clasamentului, alături de FCSB. „Vulpea“ a punctat că jocul Universității Craiova în mandatul italianului nu l-a încântat. El consideră însă că nu Bergodi este principalul vinovat pentru înfrângerile suferite, ci jucătorii, dar s-a abținut să nominalizeze.

„Oarecum m-a surprins demisia lui Bergodi. E greu la fotbal… Fotbalul și carnea de porc sunt două lucruri grele. Am pierdut două meciuri, o rușine de meciuri, și ne-au ajuns ăștia (FCSB și CFR – n.r.) din urmă. Să pierzi acasă cu două echipe de pluton e cam complicată treaba. Nici în jocurile câștigate nu am strălucit, dar nu vreau să vorbesc, că ar fi prea multe de spus. Ca să ți-o spun pe-a dreaptă, dacă ai fotbaliști în echipă ești și tu antrenor. N-ai fotbaliști, ești slab ca antrenor. Ce tot schimbăm antrenorii… Fotbalul se joacă cu fotbaliști“, a spus Aurică Beldeanu, pentru GdS.

S-au vehiculat mai multe nume de antrenori, iar ultimii pe listă ar fi Corneliu Papură și selecționerul Mirel Rădoi, feblețea finanțatorului Mihai Rotaru.

„Nu știu cine vine, nu cunosc. Nu știu nimic de o revenire a lui Papură. Mirel Rădoi e la echipa națională și să stea acolo, să facă ce știe acolo“, a comentat Aurică Beldeanu.

Citește și: Cupa României / S-au tras la sorți meciurile din 16-imile de finală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS