-6 C
Craiova
vineri, 27 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Mihai Rotaru, replică acidă: „Nu mă interesează să investesc la altă echipă din România“

Mihai Rotaru, replică acidă: „Nu mă interesează să investesc la altă echipă din România“

În cursul zilei de astăzi, presa din România a „aruncat“ zvonul conform căruia patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, și-ar dori să investească la CSA Steaua, formație care în prezent evoluează în Liga 3.

Rotaru s-a arătat amuzat de zvonul că ar fi interesat să o preia pe CSA Steaua, după ce militarii vor promova în Liga 2.

Nici măcar o glumă nu e asta. E o glumă, nu mă interesează să investesc vreodată la nicio altă echipă de fotbal din România. Păi eu stau cu Mititelu pe cap de 7 ani și acum mă iau cu Gigi? Înseamnă că sunt masochist! Mi-am păstrat capul pe umeri ,dar nu se știe niciodată pe unde o iau. Însă, la Universitatea Craiova nu am terminat ce am de făcut, adică o echipă care să fie independentă.

Scopul meu e de a crea o Universitatea Craiova care să nu fie dependentă de aportul de capital al unui patron. Știu că sunt unii care mizează totul pe un singur sezon, ca la cazino, roșu sau negru, dar în acest moment clubul este departe de a se autofinanța“, a spus Mihai Rotaru, pentru Digi.

Mihai Rotaru a vorbit și despre lupta la titlu și obiectivele pe care le are la Universitatea Craiova:

„Ne batem să luăm titlul. Sunt suporter al Universității Craiova, sunt din zonă și trebuie să dăm ceva înapoi comunității. Dacă până în 2023 nu am reușit să duc Craiova unde vreau, când voi ieși, o voi da mai departe pe un euro. Știința nu se vinde! Dacă voi recupera ceva din bani, foarte bine”, a mai spus patronul Craiovei.

Citește și: Alex Mitriţă a impresionat de la primul meci. Olteanul, premiat de Liga din Arabia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Accident mortal pe Valea Oltului

Șoferul unui autocamion a murit azi noapte...

ȘTIRI GdS

Vâlcea: Accident mortal pe Valea Oltului

Șoferul unui autocamion a murit azi noapte în urma unui grav accident petrecut pe DN 7, în localitatea vâlceană Câineni. Potrivit IPJ...

Contre și șicane în videoședința Consiliului Local Craiova

Prima ședință ordinară a noului Consiliu Local Craiova a avut loc online. Întrunirea a fost în format video, așa că ea a generat discuții aprinse, care au durat mai bine de trei ore.

Începe procesul şoferului acuzat că a ucis în bătaie...

Curtea de Apel Craiova a dispus începerea judecăţii în dosarul în care un craiovean de 31 de ani este acuzat că a bătut un bărbat de 41 de ani, din Grădinile, Olt. Victima a decedat după câteva zile, la un spital din București. Incidentul a avut loc în decembrie 2019, în Craiova.

Salubritatea, obligată să spele și să dezinfecteze tomberoanele

Operatorul de salubritate din Craiova va fi obligat de acum înainte să spele și să dezinfecteze tomberoanele de gunoi. Operația se va...

Eleva din Craiova care a reușit să facă performanță...

Eleva din Craiova care a reușit să facă performanță internațională și în pandemie

Topul Firmelor din Dolj. Excelența în afaceri, premiată online

Ediția din acest an a Galei Topul Firmelor doljene ce vizează rezultatele anului 2019 s-a desfășurat într-un cadru inedit. Camera de Comerț...