24 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalÎn loc de finala barajului pentru Euro, România are amical cu Belarus

În loc de finala barajului pentru Euro, România are amical cu Belarus

România a ratat calificarea în finala barajului pentru Euro, după 1-2 cu Islanda, dar, pentru respectarea calendarului stabilit de UEFA, va juca un meci amical în data în care se vor disputa meciurile decisive pentru calificarea la turneul final.

Astfel, adversarul primei reprezentative a României va fi, conform anunțului făcut de FRF pe site-ul oficial, naționala Belarusului. Aceştia au pierdut, la rândul lor, în barajul pentru calificarea la Euro, 0-1 cu Georgia. Partida de verificare se va juca pe 11 noiembrie, în România, arena care va găzdui meciul și ora de start urmând a fi anunțate ulterior.

După meciul amical cu Belarus, selecționata lui Mirel Rădoi va disputa și ultimele două jocuri oficiale din acest an, în grupa de Liga Națiunilor. Pe 15 noiembrie, „tricolorii” vor întâlni Norvegia, pe Arena Națională, în timp ce trei zile mai târziu vor juca la Belfast, împotriva naționalei Irlandei de Nord.

Cu două etape rămase de disputat din grupa de Liga Națiunilor, România este pe locul trei, cu patru puncte, cinci în spatele Austriei și Norvegiei, aflate pe primele două locuri.

Citeşte şi: Liga 1 / LPF a anunţat programul etapei a 9-a. Vezi când se joacă Hermannstadt – „U“ Craiova!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS