11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMirel Rădoi se gândește și la plecare: „Poate că luna viitoare va fi toată lumea fericită!“

Mirel Rădoi se gândește și la plecare: „Poate că luna viitoare va fi toată lumea fericită!“

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a încercat să explice înfrângerea cu Austria, a treia consecutivă în luna octombrie și așteaptă revanșa cu Norvegia și Irlanda de Nord. Rădoi a sugerat și că ar putea pleca, dacă România va continua seria rezultatelor negative.

„A venit și a treia înfrângere, dar mental am fost puțin bune. Mult mai bine decât în partida cu Norvegia. N-am fost inspirați în fața porții. Apoi, Austria a schimbat sistemul, apoi au avut ocazii până ne-am trezit noi și ne-am reglat. Știm că avem probleme în 30 de metri, aducem mingea foarte greu, nu prea reușim să avem dinamică.

Din păcate, decizia finală a fost întârziată și la nivelul acesta este clar că austriecii se repliază imediat. Am încercat să aducem prospețime, jucătorii au avut probleme fizice, fac eforturi mari. Nu cred că se gândea cineva că Norvegia va pierde puncte cu Irlanda de Nord. Ne gândeam că o să apară golul nostru, dar a venit golul lor.Când ne-am propus locul 1, nu înseamnă că eram favoriți. Mai avem două meciuri, trebuie să ne luăm revanșa cu Norvegia, dar și cu Irlanda de Nord. Să apelăm cu toții la orgoliul nostru! Poate că luna viitoare va fi toată lumea fericită. Poate vom câștiga cele două partide din luna noiembrie”, a spus Mirel Rădoi, la Pro TV.

Citește și: România – Austria, scor 0-1. N-am mai luat 4, dar am cedat 3

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS