18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNeymar a devenit al doilea marcator din istoria naţionalei Braziliei

Neymar a devenit al doilea marcator din istoria naţionalei Braziliei

Atacantul Neymar, autorul unui hat-trick în meciul cu Peru, a ajuns la 64 de goluri marcate pentru naţionala de fotbal a Braziliei. El a devenit astfel al doilea marcator din istoria „Selecao“, informează Agerpres.

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain se află la selecţia sa cu numărul 103. A fost decisiv pentru victoria formaţiei Braziliei cu 4-2. Decarul a marcat în minutele 28, 83, ambele din penaltiuri, şi 90+4.

Neymar l-a depăşit în clasamentul golgheterilor all-time ai Braziliei pe Ronaldo Nazario de Lima. „Dinţosul“ a fost autor a 62 de goluri în 98 de partide la reprezentativa „auriverde“.

Când a sărbătorit primul gol cu Peru, Neymar i-a adus un omagiu lui Ronaldo. Şi-a arătat dinţii din faţă şi a format cu mâinile numărul 9, purtat în carieră de „Fenomeno“.

La 28 de ani, Neymar are toate şansele să îl depăşească pe „Regele“ Pele. Acesta este golgheterul all-time al naţionalei Braziliei, cu 77 de goluri în 92 de partide.

Neymar a marcat primul său gol la echipa naţională a Braziliei în urmă cu zece ani. Se întâmpla în august 2010, la debut, contra selecţionatei Statelor Unite.

Citeşte şi: Mihai Stoichiță, derapaj incredibil la adresa lui Adrian Mutu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS