2.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 decembrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Stoichiță, derapaj incredibil la adresa lui Adrian Mutu

Mihai Stoichiță, derapaj incredibil la adresa lui Adrian Mutu

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a ținut capul de afiș al declarațiilor de după meciul de tineret, România – Malta 4-1. Oficialul forului l-a înjurat pe Adrian Mutu și l-a amenințat că-l dă afară, fără să știe că microfoanele televiziunilor sunt deja pornite. La puțin timp a justificat incidentul penibil spunând că era „doar o glumă“.

Deranjat de un mesaj primit pe telefon, Stoichiță nu s-a mai putut controla și a putut fi auzit spunând: „Bă, dar e ceva… F***-te în gură, Mutule! Dacă nu te dau afară…”, a spus Mihai Stoichiță.

La puțin timp, Stoichiță și-a cerut scuze prin intermediul site-ului oficial al FRF.
„Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă. Îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o“, a Mihai Stoichiță.

Citeşte şi: U21 / România s-a distrat cu Malta, dar calificarea la Euro nu este asigurată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

SCMU Craiova a pierdut cu Târgoviște, dar a ieșit...

Foarte greu să obținem ceva dintr-un meci în care...

ȘTIRI GdS