5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Stoichiță, derapaj incredibil la adresa lui Adrian Mutu

Mihai Stoichiță, derapaj incredibil la adresa lui Adrian Mutu

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a ținut capul de afiș al declarațiilor de după meciul de tineret, România – Malta 4-1. Oficialul forului l-a înjurat pe Adrian Mutu și l-a amenințat că-l dă afară, fără să știe că microfoanele televiziunilor sunt deja pornite. La puțin timp a justificat incidentul penibil spunând că era „doar o glumă“.

Deranjat de un mesaj primit pe telefon, Stoichiță nu s-a mai putut controla și a putut fi auzit spunând: „Bă, dar e ceva… F***-te în gură, Mutule! Dacă nu te dau afară…”, a spus Mihai Stoichiță.

La puțin timp, Stoichiță și-a cerut scuze prin intermediul site-ului oficial al FRF.
„Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă. Îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o“, a Mihai Stoichiță.

Citeşte şi: U21 / România s-a distrat cu Malta, dar calificarea la Euro nu este asigurată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS