0 C
Craiova
marți, 2 martie, 2021
Știri de ultima oră Sport Fotbal Lovitură în Liga 2! Clubul Pandurii Târgu Jiu a fost exclus din campionat

Lovitură în Liga 2! Clubul Pandurii Târgu Jiu a fost exclus din campionat

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a decis să excludă Pandurii Tg. Jiu din Liga 2. Acest lucru s-a întâmplat după ce FRF a respins certificarea clubului pentru acest sezon din Liga 2. Astfel, campionatul va continua cu 20 de echipe.

Comisia de Licențiere a refuzat inițial acordarea certificării pentru Liga 2 clubului Pandurii, iar gruparea gorjeană a obținut dreptul de a evolua în campionat la Comisia de Recurs. Litigiul a continuat după ce fostul antrenor, Adrian Bogoi, a acuzat clubul gorjean de semnătură falsă în cazul litigiului cu el, iar joi, Comisia de Recurs a FRF a decis desființarea propriei decizii din 24.08.2020, nr. 32, respingerea recursului formulat de Pandurii „împotriva Hotărârii nr. 17 din 17.08.2020, pronunțată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, în contradictoriu cu FRF“, informează Liga2.prosport.ro.

Dacă această decizie va rămâne în picioare și clubul Pandurii Tg. Jiu va fi exclus din Liga 2, rezultatele înregistrate până acum vor fi anulate.

Rezultatele înregistrate de Pandurii Tg. Jiu în Liga 2:

Pandurii – Metaloglobus – 0-3 la masa verde;
Rapid – Pandurii 2-1;
Pandurii – Turris 0-5;
Pandurii – Concordia Chiajna 0-4;
CS Mioveni – Pandurii 2-1;
U Cluj – Pandurii 2-0.

Reacţie imediată a clubului

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat că va formula un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne împotriva deciziei Comisiei de Recurs şi Etică a FRF, de excludere a echipei din Liga a 2-a. Totodată, Pandurii va solicita forului internaţional suspendarea efectelor hotărârii până la soluţionarea cauzei.

În acest sezon, Pandurii ocupă ultimul loc (21) în Liga a II-a, după şase etape, cu cinci înfrângeri din tot atâtea partide (golaveraj 2-15).

Citeşte şi: Cupa României / CSO Filiaşi a scos-o la tablă pe Pandurii. Vezi rezumatul video!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

ȘTIRI GdS

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

Megaîntâlnire la primărie: Cine poluează Craiova?

Aerul din Craiova continuă să fie irespirabil. Craiovenii se plâng de praf, miros de cărbune, fum. Concret există poluare, dar cine sunt poluatorii? La sfârşitul...

Plângere penală după vânzarea Abatorul Podari

Vânzarea de către un lichidator judiciar a Abatorului Podari vine "la pachet" cu o plângere penală la DNA, dar şi acţiuni în instanţă. Abatorul Podari, deţinut de omul de afaceri Dinel Staicu, a fost vândut de lichidatorul judiciar al Băncii Internaţionale a Religiilor la sfârşitul anului trecut, după ani de procese. Problema este, spune un craiovean, că lichidatorul a vândut şi o clădire(cantina) şi terenul cumpărate de el în 1998, respectiv 1999.

Medicii, prea scumpi pentru şcolile şi grădiniţele din Dolj

În plină pandemie, multe şcoli din Dolj nu au medic şcolar. Primarii spun că acum în pandemie nu au avut bani pentru a încheia...

Psih. Mihaela Sârbu: Cum ne pot afecta relațiile toxice...

O relaţie este, pentru majoritatea oamenilor, un punct de echilibru. Dar există situaţii când relaţiile se deteriorează şi ajung să ne afecteze emoţional. Mulţi...

Cupa României / CCA a anunțat brigada care va...

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat brigada care va oficia întâlnirea dintre Chindia Târgoviște și „U“ Craiova. Disputa este programată mâine, de la ora...