5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLovitură în Liga 2! Clubul Pandurii Târgu Jiu a fost exclus din campionat

Lovitură în Liga 2! Clubul Pandurii Târgu Jiu a fost exclus din campionat

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a decis să excludă Pandurii Tg. Jiu din Liga 2. Acest lucru s-a întâmplat după ce FRF a respins certificarea clubului pentru acest sezon din Liga 2. Astfel, campionatul va continua cu 20 de echipe.

Comisia de Licențiere a refuzat inițial acordarea certificării pentru Liga 2 clubului Pandurii, iar gruparea gorjeană a obținut dreptul de a evolua în campionat la Comisia de Recurs. Litigiul a continuat după ce fostul antrenor, Adrian Bogoi, a acuzat clubul gorjean de semnătură falsă în cazul litigiului cu el, iar joi, Comisia de Recurs a FRF a decis desființarea propriei decizii din 24.08.2020, nr. 32, respingerea recursului formulat de Pandurii „împotriva Hotărârii nr. 17 din 17.08.2020, pronunțată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, în contradictoriu cu FRF“, informează Liga2.prosport.ro.

Dacă această decizie va rămâne în picioare și clubul Pandurii Tg. Jiu va fi exclus din Liga 2, rezultatele înregistrate până acum vor fi anulate.

Rezultatele înregistrate de Pandurii Tg. Jiu în Liga 2:

Pandurii – Metaloglobus – 0-3 la masa verde;
Rapid – Pandurii 2-1;
Pandurii – Turris 0-5;
Pandurii – Concordia Chiajna 0-4;
CS Mioveni – Pandurii 2-1;
U Cluj – Pandurii 2-0.

Reacţie imediată a clubului

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat că va formula un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne împotriva deciziei Comisiei de Recurs şi Etică a FRF, de excludere a echipei din Liga a 2-a. Totodată, Pandurii va solicita forului internaţional suspendarea efectelor hotărârii până la soluţionarea cauzei.

În acest sezon, Pandurii ocupă ultimul loc (21) în Liga a II-a, după şase etape, cu cinci înfrângeri din tot atâtea partide (golaveraj 2-15).

Citeşte şi: Cupa României / CSO Filiaşi a scos-o la tablă pe Pandurii. Vezi rezumatul video!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS