12.8 C
Craiova
luni, 26 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Liga 3 / CSO Filiaşi - FC Pucioasa 1-0. Vezi golul şi declaraţiile de după meci!

Liga 3 / CSO Filiaşi – FC Pucioasa 1-0. Vezi golul şi declaraţiile de după meci!

-

CSO Filiaşi s-a abonat la victorii cu 1-0. După succesul de la Alexandria, gruparea antrenată de Mario Găman s-a impus la limită, sâmbătă seară, în faţa echipei FC Pucioasa. Meciul a contat petru etapa a 2-a din Liga 3, seria 6. A fost un meci controlat în totalitate de doljeni, care s-au întrecut în ratări.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Alex Armăşelu, cu un şut frumos, de la 13 metri, după o pasă excelentă, venită pe culoar, de la Poiană (’77).
Filieşenii au mai scuturat plasa oaspeţilor spre final, prin Dragoş Săulescu, dar golul a fost anulat pe motiv că iniţial mingea părăsise suprafaţa de joc.

VEZI VIDEO!

CSO Filiaşi: Mario Enache – Robert Dănescu, Ionuţ Tătaru, Eduard Dina, Răzvan Vulpe – Andrei Vaştag, Alex Armăşelu – Dragoş Săulescu, Marius Duriţă, Cristi Poiană – Alex Fotescu. A mai intrat în repriza secundă Cosmin Calu. Antrenor: Mario Găman.

FC Pucioasa: Răzvan Ghiţescu – Radu Simion, Alexandru Marina, Laurenţiu Blas, Ionel Diţă, Daniel Dragnea, Marian Lungeanu, Gabriel Samoilă, Alex Petre, Gabriel Stoica, Richard Tilică. Au mai intrat: Ionuţ neacşu, Eduard Bădoiu, Ionuţ Georgescu. Antrenor: Nicolae Croitoru.

În runda viitoare, CSO Filiaşi va evolua în deplasare, împotriva formaţiei Flacăra Moreni. Meciul este programat vineri, 25 septembrie, de la ora 17.00.

Liga 3, seria 6 – etapa 2

Vineri, 18 septembrie: Unirea Bascov – Flacăra Moreni 2-3, Vediţa Coloneşti – CSM Alexandria 1-0, Universitatea II Craiova – Petrolul Potcoava 2-3.
Sâmbătă, 19 septembrie: CSO Filiaşi – FC Pucioasa 1-0, Sporting Roşiori – Academica II Clinceni 5-1.

Clasament:
1.Vediţa Coloneşti 6 puncte (golaveraj 4-0)
2.CSO Filiaşi 6 (2-0)
3.Flacăra Moreni 4 (5-4)
4.Sporting Roşiori 3 (3-1)
5.Academica II Clinceni 3 (2-0)
6.Petrolul Potcoava 3 (3-5)
7.FC Pucioasa 1 (2-3)
8.CSM Alexandria 0 (0-2)
9.Unirea Bascov 0 (3-6)
10.Universitatea II Craiova 0 (2-5)

Etapa viitoare:

Vineri, 25 septembrie – ora 17.00: Academica II Clinceni – Unirea Bascov, CSM Alexandria – Universitatea II Craiova, Flacăra Moreni – CSO Filiaşi.
Sâmbătă, 26 septembrie – ora 17.00: Petrolul Potcoava – Sporting Roşiori, FC Pucioasa – Vediţa Coloneşti.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

O tânără abandonată la naştere şi-a regăsit tatăl şi...

O tânără din Negreşti-Oaş, abandonată la naştere şi dată spre adopţie la vârsta de un an, şi-a regăsit, la majorat, părinţii biologici....

Italia înregistrează 17.012 noi cazuri de coronavirus în ultimele...

Italia a raportat luni 17.012 noi infecţii cu coronavirus, precum și 141 de decese, cu 13 mai multe față de duminică. Numărul...

Fostul șef al Casei de Sănătate Constanța, condamnat la...

Fostul director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa Dragoş Poteleanu a fost condamnat, luni, la şase ani de...

Facebook a lansat primele jocuri video „transmise în direct“

Facebook a lansat primele jocuri video „transmise în direct“, după modelele Google Stadia, Nvidia GeForce Now sau xCloud, scrie dcnews, citând BBC.

Imagini spectaculoase cu o haită de lupi, surprinse în...

O haită de lupi a fost filmată în timp ce se deplasează într-o pădure din județul Neamț. Imaginile, în care apar cel...

Huawei lansează noi servicii

În ultimii ani, Huawei a lucrat la o serie de alternative la serviciile Google pe care să le ofere utilizatorilor săi, scrie...