24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDan Nistor, îngrozit de accidentarea lui Cicâldău: „Am crezut că s-a întâmplat o nenorocire!“

Dan Nistor, îngrozit de accidentarea lui Cicâldău: „Am crezut că s-a întâmplat o nenorocire!“

Mijlocașul Universității Craiova, Dan Nistor, s-a arătat foarte mulțumit că Alex Cicâldău, colegul său de „compartiment“, și-a revenit după ce a fost comoționat de Artean în timpul meciului cu FC Viitorul, câștigat cu 4-1.

„Sunt bucuros în primul rând pentru Cicâldău, pentru că se putea întâmpla o nenorocire. Contează mai puțin scorul de astăzi (luni – n.r.), important este că el este bine. Sincer, am crezut că s-a întâmplat o nenorocire! A căzut și nu a mai mișcat. Îi mulțumim bunului Dumnezeu că nu a avut nimic și că totul este bine“, a spus Dan Nistor, la Digi.

El a comentat și pe seama covalescenței patronului Mihai Rotaru și a conducătorilor clubului cu noul coronavirus: „Ne-a părut rău când am auzit că nu se simte bine (Mihai Rotaru – n.r.). Îi dorim multă sănătate lui, dar și celorlalți care au fost bolnavi. Sper să revină cât mai repede lângă noi, să fim o familie cum eram înainte. Trebuie să fim foarte atenți, pentru că nu suferim doar noi, ci și familiile noastre“.

Dan Nistor: „Ne-au interesat cele trei puncte și asta s-a văzut și pe tabelă“

Cât despre joc, Dan Nistor s-a arătat satisfăcut doar de puncte, el suferind încă după eliminarea din Liga Europa.

„Pe noi ne-au interesat cele trei puncte și asta s-a văzut și pe tabelă. Am suferit o mustrare la pauză și cred că asta ne-a prins bine. Ne doream foarte mult să fim și în Europa, dar, din păcate, nu a fost așa. Ne vom axa pe campionat și pe Cupă. Este prea devreme să vorbim cu cine vom lupta pentru trofee. Trebuie să mai așteptăm câteva etape și apoi vom vedea ce va fi“, a spus Dan Nistor.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS