17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / Două cazuri de Covid-19 la Progresul Spartac. Slătinenii se pregătesc liniştiţi de baraj

Liga 3 / Două cazuri de Covid-19 la Progresul Spartac. Slătinenii se pregătesc liniştiţi de baraj

Doi jucători titulari ai echipei Progresul Spartac Bucureşti, liderul seriei a 3-a din Ligii a III-a, au fost testaţi pozitiv la Covid-19, a anunţat clubul, joi.

„Din păcate, este vorba de doi jucători de bază ai formaţiei, cu prezenţă constantă în ‘unsprezecele’ de start al Progresului Spartac. Cei doi nu prezintă momentan niciun simptom şi se simt foarte bine, dar s-au izolat conform instrucţiunilor primite de la autorităţi“, se arată într-un comunicat postat pe site-ul său oficial.

Antrenamentele au fost suspendate pentru aceasta săptămână. Până luni, membrii lotului vor să fi supuşi unei noi testări.

Progresul Spartac va juca un baraj de promovare în Liga a II-a cu CSM Slatina, în dublă manşă. Turul este programat pe 5 august, la Bucureşti, iar returul pe 9 august, la Slatina.

Altfel, gruparea olteană a trecut cu bine peste testele efectuate privind noul coronavirus şi a efectuat şi vizita medicală.

Citeşte şi: Liverpool a făcut spectacol cu Chelsea, în penultima etapă din Premier League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS