10 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / S-au îmbolnăvit „câinii“ de Covid-19! Restanţa Dinamo - Chindia rămâne restanţă

Liga 1 / S-au îmbolnăvit „câinii“ de Covid-19! Restanţa Dinamo – Chindia rămâne restanţă

Testările efectuate de lotul echipei Dinamo la o clinică privată din Bucureşti au indicat rezultate pozitive la noul coronavirus pentru şase jucători.

„Avem o notificare din partea celor de la Dinamo, conform căreia şase jucători au fost depistaţi pozitiv. Au făcut testul obligatoriu la fiecare 14 zile şi la şase dintre ei a ieşit pozitiv. Acum au fost retestaţi. Urmează să primească răspunsul abia mâine“, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, pentru Agerpres.

Printre cele 6 persoane depistate pozitiv la noul coronavirus nu se regăseşte niciun membru al staff-ului tehnic.

Lotul echipei Dinamo se găseşte în acest moment în izolare la cantonamentul din Săftica. Astfel, meciul restant cu formaţia Chindia Târgovişte, care urma să se dispute în această seară, de la ora 19.00, va fi reprogramat la o dată care va fi anunţată ulterior.

Dinamo este la al doilea episod

Clubul Dinamo se confruntă pentru a doua oară cu probleme legate de Covid-19. Pe 11 iunie, cu doar o zi înainte de reluarea campionatului Ligii 1, a fost depistat pozitiv unul dintre maseurii echipei. Partida Dinamo – Chindia Târgovişte, care era programată la 12 iunie în cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii I, a fost amânată la momentul respectiv pentru 16 iulie. După cazurile de joi, aceasta a fost amânată încă o dată de Liga Profesionistă de Fotbal.

Formaţia alb-roşie mai are un meci amânat. Cel cu FC Hermannstadt, din etapa a 4-a, reprogramat de LPF pentru 23 iulie.

De la reluarea campionatului Ligii 1 au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţii cluburilor FC Dinamo şi FC Botoşani. Asta a dus la suspendarea meciurilor celor două formaţii şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri. Persoanele în cauză au fost oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Citeşte şi: UTA s-a împiedicat şi cu Petrolul, iar play-off-ul devine palpitant

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Asasinarea parlamentarului britanic David Amess, declarată „atac terorist”

Asasinarea parlamentarului David Amess, vineri, în timpul unei întâlniri...

ȘTIRI GdS