9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Sabin Lupu luptă alături de vărul Aurel şi de cumnatul Ionuţ pentru CSO Filiaşi

Exclusiv / Sabin Lupu luptă alături de vărul Aurel şi de cumnatul Ionuţ pentru CSO Filiaşi

-

Divizionara C CSO Filiaşi a revenit miercuri în iarbă. Bucuria revederii în rândul jucătorilor a fost mare, cu toţii fiind nerăbdători să înceapă pregătirile pentru noul sezon competiţional. Glumind puţin, unii dintre „veteranii“ echipei n-au venit de acasă cu mâna goală, şi-au adus şi ajutoare. Mai exact, mijlocaşul Sabin Lupu a venit însoţit şi de cumnatul Ionuţ Tătaru, fundaşul central transferat în această vară. Asta în condiţiile în care la CSO Filiaşi se regăseşte şi vărul său, Aurel Lupu, nimeni altul decât căpitanul echipei. Sabin şi Aurel au deja un campionat la activ la gruparea doljeană.

„E prima dată când joc alături de cumnat în echipă. Sper să ne înţelegem cât mai bine şi să facem o treabă bună împreună“, a comentat Sabin Lupu.

Trioul acesta trebuia întregit cu mult timp înainte, după cum ne-a declarat Ionuţ Tătaru imediat după ce a semnat cu CSO Filiaşi:
„Trebuia să ajung la echipă în urmă cu un an şi jumătate. Atunci am purtat discuţii cu domnul primar Costeluş şi cu domnul preşedinte Spânu, dar a fost altceva la mijloc şi am plecat la Chişineu Criş. Eu, fiind şi aproape de casă, am doar 8 de km de parcurs până la Filiaşi, am decis imediat să vin. Nu mai voiam să mai plec, pentru că anul viitor am şi eu nunta“.

Sabin Lupu promite să fie anul său

Sabin Lupu s-a prezentat la reunire cu ceva kilograme în plus, dar şi-a asigurat antrenorii şi colegii că la startul campionatului se va prezenta în cea mai bună formă.

„Ne bucurăm că am revenit sănătoşi. Aşteptam de mult timp să revenim pe teren, pentru că asta ştim să facem. Promit că o să dau jos kilogramele pe care le am în plus. Am stat mai mult acasă, nu am făcut foarte multă mişcare… Dar sunt sigur că o să le dau jos la ce antrenamente vor fi. Încercăm să facem antrenamente cât mai bune şi să respectăm şi normele impuse privind combaterea pandemiei de coronavirus. Mă tem că se va amâna startul campionatului. Îmi doresc din tot sufletul să se termine odată cu acest virus, cu această pandemie, şi să revină totul la normal. Ne afectează pe toţi, pentru că fotbalul ne aduce singurul venit şi dacă se continuă în ritmul ăsta o să fie din ce în ce mai rău“, a declarat Sabin Lupu, pentru GdS.

Aurel Lupu: Trebuie să ne adaptăm

La rândul său, Aurel Lupu, cel mai vechi jucător al lui CSO Filiaşi, speră ca într-un sezon de excepţie, chiar dacă fotbalul nu se va juca în condiţii normale.

„În primul rând mă bucur că am reluat antrenamentele după atâta timp, eram nerăbdători. Vă daţi seama că a fost foarte greu pentru noi să stăm acasă, fiind învăţaţi tot timpul cu mişcare. Sper să facem o treabă bună, cu cei vechi şi cu cei noi care au venit acum, dar şi cu domnul profesor Găman. Trebuie să fim pregătiţi şi pentru fotbalul în condiţii speciale. Trebuie să ne adaptăm, pentru că nu avem ce face“, a spus Aurel Lupu, pentru GdS.

Calu a dezvăluit secretul formei fizice excelente

Un alt jucător cu state vechi la CSO Filiaşi, Cosmin Calu, care a afişat o formă fizică excelentă, speră ca noua ediţie de campionat să fie încununată cu multe realizări în teren.

„M-am antrenat cum am putut şi am ieşit bine acum. Acum aşteptăm cu nerăbdare să intrăm în pâine. Sunt mulţi colegi noi, care cred că o să ne ajute foarte mult. S-a investit bine în perioada aceasta, după cum se vede. Avem un staff tânăr şi împreună sper să facem o treabă bună. Avem un obiectiv realizabil. Este foarte greu, să fim realişti, dar nu imposibil“, a punctat Cosmin Calu, pentru GdS.

Citeşte şi: FRF nu a ţinut cont de solicitarea Craiovei. Finala Cupei se joacă tot pe 22 iulie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS