6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Florin Spânu: Cred că avem cel mai bun lot din 2014 şi până acum!

Exclusiv / Florin Spânu: Cred că avem cel mai bun lot din 2014 şi până acum!

-

Preşedintele formaţiei CSO Filiaşi, Florin Spânu, se bucură nespus de mult că echipa doljeană şi-a reluat astăzi activitatea. Conducătorul grupării din Liga a III-a s-a arătat extrem de mulţumit de lotul pe care a reuşit să i-l pună la dispoziţie antrenorului Mario Găman şi secunzilor acestuia.

„În sfârşit am trecut la treabă. Abia aşteptam această zi! Cred că avem patru luni de zile de când nu am mai văzut jucătorii şi îi aşteptam cu mare drag. Sunt foarte multe lucruri de realizat ca să poţi să-ţi faci antrenamentele. Dar cu siguranţă vom îndeplini toate condiţiile impuse prin protocolul MTS-ului şi al Ministerului Sănătăţii. Nu s-a discutat de amânarea noului campionat al Ligii a III-a. Orice este, însă, posibil, pentru că starea de alertă cred că se va prelungi încă 30 de zile. Alte condiţii de relaxare nu vor fi. Ne vom pregăti în grupuri de câte 10. Până la urmă o s-o ducem la capăt“, a spus Florin Spânu, pentru GdS.

Florin Spânu: Am adus jucători foarte valoroşi

„Am fost sunat de foarte mulţi impresari care mi-au propus jucători. Le-am spus tuturor acelaşi lucru: nu mai am nevoie! În proporţie de 98% lotul este configurat. Rămâne ca într-o săptămână antrenorii să se decidă asupra jucătorilor tineri pe care îi vor opri. Asta pentru că la nivel de fotbalişti cu experienţă se ştiu.

Avem un obiectiv îndrăzneţ: clasarea în primele trei locuri. Cu siguranţă am adus jucători foarte buni, valoroşi, cu foarte multe jocuri la nivelul Ligii a II-a şi chiar Liga 1. Cred că avem cel mai bun lot din 2014 şi până acum. Nu ne gândim la Liga a II-a şi nu ne facem calculele pentru asta. Vom lua fiecare joc în parte cu gândul de a-l câştiga. Dacă rezultatele ne vor îndreptăţi să promovăm va fi foarte bine. Din punct de vedere financiar se vor găsi resursele necesare ca echipa să evolueze şi în Liga a II-a“, a completat Florin Spânu.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

O biserică, monument istoric din Râmnicu Vâlcea, zona Râureni,...

ȘTIRI GdS