5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Emil Săndoi este noul antrenor al echipei Chindia Târgovişte

Liga 1 / Emil Săndoi este noul antrenor al echipei Chindia Târgovişte

Tehnicianul Emil Săndoi a ajuns la un acord cu gruparea Chindia Târgovişte pentru preluarea conducerii băncii tehnice. Fostul mare fotbalist al Craiovei îl înlocuieşte pe Viorel Moldovan la formaţia dâmboviţeană, căruia i-a expirat contractul şi nu i-a mai fost prelungit.

„Clubul Chindia Târgovişte anunţă că a ajuns la un acord cu tehnicianul Emil Săndoi. Noul antrenor al echipei noastre va debuta oficial mâine, 1 iulie, la jocul din deplasare cu FC Voluntari. Emil Săndoi va fi secondat de Valentin Năstase. Le dorim mult succes şi rezultate cât mai bune la Chindia Târgovişte“, se arată într-un comunicat al clubului Chindia Târgovişte.

Emil Săndoi (55 de ani) a mai antrenat echipele Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, FC Vaslui, Concordia Chiajna şi FC Argeş. El a mai ocupat şi funcţia de selecţioner al naţionalei de tineret a României.

Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, încheierea relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Viorel Moldovan, a cărui înţelegere expiră la 30 iunie şi nu a mai fost prelungită.

Viorel Moldovan / Foto: Chindia Târgovişte

Sâmbătă, Chindia Târgovişte a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 2-0 de CSM Poli Iaşi şi a coborât pe locul 7 în clasamentului play-out-ului, poziţie retrogradabilă în eşalonul secund. De la reluarea Ligii I, formaţia condusă de Moldovan mai înregistrase o înfrângere, 0-1 cu Academica Clinceni, şi o victorie, 2-1 cu FC Viitorul.

Fostul internaţional Viorel Moldovan (47 de ani) se afla la conducerea tehnică a echipei Chindia Târgovişte din 27 iunie 2018. El a reuşit în vara anului trecut promovarea în Liga 1.

Liga 1, play-out, etapa 7

Marți, 30 iunie – ora 20.00: Poli Iași – Hermanstadt.
Miercuri, 1 iulie – ora 17.00: Academica Clinceni – Sepsi, ora 20.00: FC Voluntari – Chindia Târgoviște.
Joi, 2 iulie – ora 20.00: FC Viitorul – Dinamo.

Clasament:
1.Viitorul 31 puncte (golaveraj 13-9)
2.Voluntari 24 (8-2)
3.Sepsi 24 (10-9)
4.Clinceni 23 (6-6)
5.Iași 18 (5-5)
6.Hermannstadt 18 (4-7)
7.Chindia 17 (3-6)
8.Dinamo 17 (1-6)

Citeşte şi: Ionuţ Stroe: Şansele sunt destul de mici să avem spectatori la meciuri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS