6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv | Alb-albaștrii au exersat finalizarea. Mihăilă, șanse reduse să joace cu Botoșani

Exclusiv | Alb-albaștrii au exersat finalizarea. Mihăilă, șanse reduse să joace cu Botoșani

Universitatea Craiova a continuat „reglajele“ jocului și la antrenamentul de astăzi. Cristiano Bergodi și staff-ul său au comandat o ședință  de pregătire cu mingea. În meniu au intrat miuțe, dar și multe circuite în care principala preocupare a fost finalizarea cu gol.

Din păcate și pentru acest antrenament a sărit din schemă Valentin Mihăilă. Reamintim că tânărul marcator al Științei s-a accidentat în timpul primului meci amical cu FC Viitorul. El a părăsit terenul de joc după doar opt minute, acuzând dureri musculare. Deși din investigațiile făcute de staff-ul medical nu a reieșit că ar avea ceva grav, oficialii echipei au decis să-l menajeze pe mijlocașul de 20 de ani. Aceștia nu doresc ca „Țintă“ să riște o accidentare gravă care să-l scoată din circuit exact când e mai mare nevoie de el. În plus, sunt mulți scouteri din Europa cu ochii ațintiți asupra lui.

S-a antrenat tot separat

Valentin Mihăilă s-a antrenat și astăzi separat, cu Vasile Constantin. Cei doi au fost supravegheați de unul dintre preparatori pe toată durata ședinței. Au făcut alergări, dar au „probat“ și mingea, cu pase scurte și lungi și circuite ușoare de coordonare și control al balonului.

Ținând cont că Valentin Mihăilă nu a efectuat niciun antrenament sub comanda lui Bergodi în această săptămână, e destul de greu de crezut că se va afla pe foaia de joc la meciul cu FC Botoșani. Probabil că staff-ul tehnic va apela la el când este 100% apt. Adică la jocul următor, cu Astra, pe care alb-albaștrii îl vor susține tot pe teren propriu.

Universitatea Craiova întâlnește vineri, 12 iunie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FC Botoșani. Partida contează pentru etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 și este prima oficială după întreruperea campionatului în luna martie, din pricina pandemiei de coronavirus.

Citește și: Exclusiv | Fotbalul amator, la mâna guvernanților. AJF-urile, puse în așteptare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS