5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPas cu pas spre un nou titlu. Bayern i-a dat patru goluri lui Leverkeusen

Pas cu pas spre un nou titlu. Bayern i-a dat patru goluri lui Leverkeusen

Bayern Munchen s-a impus fără emoții, sâmbătă, pe terenul celor de la Bayer Leverkusen cu scorul de 4-2 și astfel se apropie din ce în ce mai mult de cucerirea unui nou titlu de campioană în Bundesliga.

După ce au fost conduși din minutul 10 prin golul lui Alario, „bavarezii” au revenit și au înscris de trei ori până la pauză. Coman a restabilit egalitatea după ce a scăpat singur cu portarul, în minutul 27, iar Goretzka a adus-o pe Bayern în avantaj 15 minute mai târziu. Gnabry a punctat pentru 3-1 chiar înainte de finalul primelor 45 de minute cu o scăriță.

După pauză, Robert Lewadowski a înscris golul patru în minutul 66 din centrarea lui Muller. Wirtz a închis tabela, 2-4, cu reușita sa din minutul 89.

Bayern este, momentan, la zece puncte în fața celor de la Borussia Dortmund.

Program și rezultate etapa a 30-a Bundesliga:

Vineri, 5 iunie: Freiburg – Monchengladbach 1-0;
Sâmbătă, 6 iunie: Dusseldorf – Hoffenheim 2-2, Frankfurt – Mainz 0-2, Leverkeusen – Bayern Munchen 2-4, Leipzig – Paderborn 1-1. Partida dintre Dortmund și Hertha berlin este programată la ora 19.30;
Duminică, 7 iunie – ora 14.30: Werder Bremen – Wolfsburg, ora 16.30: Union Berlin – Schalke, ora 19.00: Augsburg – Koln.

Citește și: Amical 2 / Universitatea Craiova – FC Viitorul, scor 2-1. Bărbuț a spălat imaginea alb-albaștrilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS