6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJoachim Loew speră ca naţionala Germaniei să poată juca din nou în septembrie

Joachim Loew speră ca naţionala Germaniei să poată juca din nou în septembrie

Selecţionerul naţionalei Germaniei, Joachim Loew, speră ca Mannschaft să poată juca din nou din luna septembrie, după o pauză de zece luni. El s-a declarat impresionat de calitatea meciurilor din Bundesliga, reluate după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.

Loew a declarat că alături de staff-ul său a început activitatea după întreruperea de trei luni din cauza răspândirii Covid-19.

„Suntem în proces de pregătire mentală pentru luna septembrie – dacă se va putea juca din nou“, a spus Loew, citat de Agerpres.

Cu amicalele din martie, împotriva Spaniei şi Italiei anulate, şi cu turneul final al EURO 2020 amânat pentru vara lui 2021, naţionala Germaniei nu a mai disputat niciun meci din noiembrie 2019.

Referindu-se la reluarea Bundesligii în spatele „uşilor închise“, Loew a spus: „Sunt plăcut surprins de nivelul ridicat de motivaţie manifestat de jucători şi echipe, de atitudine şi de modul în care se dispută meciurile“.

„Se simte faptul că jucătorii abia aşteptau să revină pe teren după două luni de pauză. Au ieşit foarte motivaţi din această întrerupere a campionatului, sunt dornici să joace, să înscrie goluri, de parcă în tribune ar fi 80.000 de spectatori“, a menţionat Loew.

Bundesliga este primul mare campionat din Europa care s-a reluat după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, din martie, meciurile jucându-se însă fără spectatori.

Citește și: RB Salzburg a câştigat Cupa Austriei. A făcut instrucție cu Lustenau

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS