21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalItalienii încep cu meciurile din Cupă, apoi se reiau cele din Serie A

Italienii încep cu meciurile din Cupă, apoi se reiau cele din Serie A

Sezonul fotbalistic în Italia, întrerupt în martie de pandemia de coronavirus, se va relua cu meciurile din semifinalele Cupei. Acestea vor fi urmate de repornirea partidelor din Serie A, pe 20 iunie. Asta au decis vineri cluburile din prima ligă valorică, informează Agerpres.

„Activitatea în fotbalul italian, pentru sezonul competiţional rămas, va reîncepe cu meciurile din Cupă, finala competiţiei urmând să aibă loc pe 17 iunie“, se precizează într-un comunicat al Serie A.

Nu a fost însă avansată nicio dată pentru returul semifinalelor, Napoli-Inter Milano şi Juventus-AC Milan.

Reprezentanţii cluburilor au precizat că decizia în cauză a fost luată în urma declaraţiei de joi a ministrului Sportului, Vincenzo Spadafora, care a confirmat că partidele de fotbal pot fi reluate.

Astfel, s-a hotărât ca pe 20-21 iunie să se dispute cele patru meciuri restante din etapa care a avut loc în al doilea weekend din martie, etapă nefinalizată din cauza suspendării campionatului: Atalanta – Sassuolo, Hellas Verona – Cagliari, Inter – Sampdoria şi Torino – Parma. Apoi, vor mai avea loc alte 12 etape pentru încheierea sezonului 2019-2020.

Iată cum arată clasamentul din Serie A:

Citește și: Actuala ediţie a Ligii Campionilor s-ar putea finaliza în Germania

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS